’t Ploegske is kampioen bij 30-plussers minivoetbal

‘t Ploegske heeft de gemeentelijke minivoetbalcompetitie voor 30-plussers behaald. Het team verloor dit seizoen slechts één wedstrijd, tegen ’t Geniep, de ploeg van schepen Dimitri Carpentier, die als derde eindigde. De schepen overhandigde samen met zijn collega Frederik Sap de trofee. De prijs voor de fair play gaat naar Adams Kip.

Voor volgend seizoen zoeken de 30-plussers nog een paar extra ploegen. Spelers moeten dertig jaar zijn of worden in de loop van het seizoen. Er zijn per team drie jongere spelers toegelaten, maar er mogen er maar twee tegelijk spelen. Er wordt op donderdagavond gevoetbald in Sporthal Ogierlande, met de eerste wedstrijd om 18.30 uur en de laatste om 21.30 uur. Meer info bij voorzitter Joost Deseyne, 0478 84 91 21.

Op de foto staan voorzitter Joost Deseyne, schepen Dimitri Carpentier, Denny Decorte, Kristof Vandaele, Giovanni Debruyne, Lieven Crombez, en schepen Frederik Sap. Gehurkt zijn dat Rik Loyson, Christophe Vermandere, Robrecht Dedeygere, en Joachim Gevaert. (foto EVG)

The post ’t Ploegske is kampioen bij 30-plussers minivoetbal is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tom (27) houdt dieven staande in zijn supermarkt, maar belandt zélf voor rechter: “Frustrerend, want ik ben totaal geen agressieveling”

Tom Delva (27) wordt jaarlijks een 800-tal keer met diefstal geconfronteerd in zijn Proxy Delhaize in Bredene. Tóch staat hij nu zelf terecht voor geweld tegen drie betrapte dieven. “Wat moet een mens nog gaan doen om ze staande te houden?”
The post Tom (27) houdt dieven staande in zijn supermarkt, maar belandt zélf voor rechter: “Frustrerend, want ik

Lees meer »

“Voor het eerst in járen hebben Albert en Paola daar weer met elkaar gedanst”: hoe Filip het huwelijk van zijn ouders redde

Het was niet hun geloof en het was niet prinses Astrid (61) die het huwelijk van koning Albert (89) en koningin Paola (86) heeft gered. Nee, het was koning Filip (64) die de doorslaggevende rol in de verzoening van zijn ouders speelde. Dat onthult Jo De Poorter in een nieuw boek over het gepensioneerde vorstenpaar, naar aanleiding van hun 65ste

Lees meer »

Federale politie Oost-Vlaanderen viert feest voor 10 jaar politiehervorming, maar slaakt ook noodkreet 

Het is precies 10 jaar geleden dat de federale politiediensten in Oost-Vlaanderen hervormd werden. De politie viert dat met een feest, maar slaakt ook een noodkreet over het personeelstekort. De aparte gerechtelijke politiediensten van Dendermonde, Oudenaarde en Gent zijn in 2014 samengevoegd tot 1 federale gerechtelijke politie voor Oost-Vlaanderen. Hetzelfde gebeurde met de drie coördinerende en ondersteunende politiediensten.

Lees meer »

“Deel van Siberische residentie van Poetin verwoest na brand”

In een van de residenties van de Russische president Vladimir Poetin (71), in de Siberische regio Altaj, is donderdag naar verluidt brand uitgebroken. Dat beweert het Russische Telegramkanaal ‘Sirena’. Op foto’s van de brand, die niet onafhankelijk geverifieerd zijn, is te zien hoe een van de gebouwen zo goed als volledig vernield is.

Lees meer »

Vijf miljard euro beloofd voor Syrische vluchtelingen

Internationale donoren hebben zich maandag geëngageerd om 5 miljard euro hulp uit te keren om Syrische vluchtelingen te helpen, en daarnaast nog voor 2,5 miljard euro aan leningen te verstrekken. Ze deden dat tijdens de achtste Europese donorconferentie voor Syrië.

Lees meer »

LIVE GAZA. Rafah opnieuw bestookt door Israël met tanks en artillerie na voorstel voor wapenstilstand

De Amerikaanse president Joe Biden heeft vrijdag aan België hulp gevraagd om de Palestijnen rond de tafel te krijgen en een wapenbestand in Gaza te onderhandelen. Dat zei premier De Croo (Open Vld) na zijn gesprek met de Amerikaanse president in het Witte Huis. Die presenteerde eerder op vrijdag een nieuw voorstel van Israël voor een wapenstilstand. “Volgens het voorstel

Lees meer »