Politie met helikopter op zoek naar vermiste Godelieve (79)

Godelieve Meert (79) uit Appels is vermist. De politie ging maandag naar haar op zoek. Er werd onder meer een helikopter ingezet. De federale politie verspreidde intussen een opsporingsbericht.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Heb jij soms een extra vinger nodig? Onderzoekers van universiteit van Cambridge ontwikkelen ‘Derde Duim’

Soms lijkt het of je net niet genoeg hebt aan twee handen of tien vingers. Je probeert bijvoorbeeld je voordeur te openen met je handen vol boodschappen. Enkele onderzoekers van de universiteit Cambridge komen met de oplossing, zij ontwikkelden de ‘Derde Duim’. Door deze extra vinger kunnen dragers een hele reeks taken uitvoeren met één hand en 6 (!) vingers.

Lees meer »

Dierenarts Maya Herman zet liberale schouders onder Trots op Oostende

“De jongste jaren is er in Oostende heel wat gerealiseerd voor de dieren, we hebben niet alleen het asiel, maar ook een vogelopvangcentrum, een kattencafé, dierenartsen die zich inzetten. Voor al deze actoren wil ik mij als liberale kandidaat inzetten om bijkomend nog een aantal zaken te verbeteren”, aldus Maya Herman die haar schouders onder Trots op Oostende zet.

Lees meer »

Ulrik Maertens kon VV Westkapelle in derde provinciale houden: “Ja, ik heb mijn nek uitgestoken”

Op donderdag 30 mei om 20 uur is er in Westkapelle een infovergadering voor de nieuwe kern. Kersverse T1 Johnny Lebegge zal de groep toespreken en ook zijn assistent Ulrik Maertens zal present zijn. Laatstgenoemde mag op zijn palmares schrijven dat de kustformatie nu nog in derde provinciale aantreedt.
The post Ulrik Maertens kon VV Westkapelle in derde provinciale

Lees meer »

Evenepoel maakt na acht weken rentree zonder ambitie of verwachtingen: “Heb zelfs het routeboek nog niet bekeken”

Het parcours van de komende Tour de France kent hij nu al zo’n beetje van buiten. Maar vraag Remco Evenepoel bij de start van het Critérium du Dauphiné niet naar de wegen waar hij straks zal over rijden. Na acht weken zonder koers is Remco Evenepoel zonder ambitie naar Frankrijk gekomen. Geen ritzege, geen klassement, geen resultaat. Vanwege een vorm

Lees meer »

Verzekeringen bij woonkrediet opzeggen zonder straf: dit zijn de nieuwe spelregels vanaf juni

Wie ooit een woonlening aanging, weet: de bankier kan een ‘mooiere’ rentevoet bieden als je bij hem meteen ook een (duurdere) brand- of schuldsaldoverzekering afsluit. Aan die ‘bundelverkoop’ verandert op 1 juni het een en ander. Wat betekent de wet-Dermagne voor uw portemonnee? En wat is het mogelijke nadelige gevolg? David Geerts van Hypotheek.winkel en vastgoedeconoom Wouter Thierie leggen uit.

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. “De overwinning van VB en PVDA in 2019 bracht de andere partijen zo van hun melk, dat ze nooit meer gestopt zijn met campagnevoeren”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de partijen al jarenlang in een permanente campagnemodus zitten, hoewel we dat twaalf dagen voor de verkiezing niet zouden denken. “Het is een vruchteloze poging geweest om het

Lees meer »

ROLAND GARROS. “Als er nog ergens een feestje is, dan gaan we!”: Djokovic wint vijfsetter na 3u ‘s nachts -Bergs uitgeschakeld

Het is Zizou Bergs (24) niet gelukt om te stunten tegen Grigor Dimitrov (33). De Belg kwam na twee verloren sets nog terug op 2-1, maar moest finaal het onderspit delven tegen de nummer tien van de wereld. Het nummer één van de wereld Novak Djokovic had dan weer nachtwerk nodig om de Italiaan Lorenzo Musetti te verslaan. De wedstrijd

Lees meer »

OPROEP. Ben jij student en ga je stemmen via volmacht?

In volle examenperiode is het voor studenten niet zo eenvoudig om te gaan stemmen op 9 juni. Wij zoeken studenten die ervoor kiezen om iemand anders een volmacht te geven. Zit jij in die situatie of overweeg je voor een volmacht te kiezen? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Lees meer »