Eén partij wil zelfs de ontwikkelingshulp opschorten: hoe staat de politiek tegenover het conflict in Gaza?

Dat er onmiddellijk een staakt-het-vuren moet komen in het conflict tussen Israël en Hamas, daar zijn alle partijen het over eens. Maar over de erkenning van Palestina als staat of economische sancties tegen Israël is er veel minder eensgezindheid.

 

Meer krantenkoppen in België

Keurslager viert 5-jarig bestaan

In januari 2019 namen Stijn Everaert (41) en Leen Bolle (37) de slagerij van Rik & Anja over. Omdat ze dat in open lucht wilden vieren, hebben ze tot vorig weekend gewacht om hun klanten te bedanken met allerhande proevertjes, een drankje en een goodiebag.
The post Keurslager viert 5-jarig bestaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kampioenen Beker Dirk Verwilst gehuldigd

De kampioenen van de zaalvoetbalcompetitie Beker Dirk Verwilst 2023-2024 zijn gehuldigd. De eer viel te beurt aan de ploeg van Trappen Vincke. FC Den Beer won de trofee van de fair play. Op de foto staan de kampioenen samen met schepen van Sport Jean-Marie Gunst, de voorzitter van de sportraad Pieter-Jan Delbaere, de scheidsrechters en
The post Kampioenen Beker

Lees meer »

Jong duo dat spoor van vernieling door Knokke trok tijdens ‘dronken avondje uit’ hoeft niet naar cel, maar krijgt wel gepeperde rekening

Met een glaasje te veel op beschadigden twee jongelui een hele resem wagens, waaronder een Porsche Panamera, in Knokke. De rechter stuurt hen niet naar de gevangenis, maar gaf hen wel een gepeperde rekening mee naar huis.
The post Jong duo dat spoor van vernieling door Knokke trok tijdens ‘dronken avondje uit’ hoeft niet naar cel, maar krijgt wel

Lees meer »

Hoop doet leven

Zo hebben we hem altijd gekend, de nijvere middenvelder van SV Waregem tussen 1968 en 1988. Marc Millecamps, zakelijk, boekhouder. Markie, intussen 73, blijkt nog steeds even nuchter want hij ziet de Rode Duivels wanneer gevraagd naar zijn verwachtingen voor het EK straks niet verder komen dan de achtste finales. Maar laat ons positief blijven!
The post Hoop doet

Lees meer »