Eén partij wil zelfs de ontwikkelingshulp opschorten: hoe staat de politiek tegenover het conflict in Gaza?

Dat er onmiddellijk een staakt-het-vuren moet komen in het conflict tussen Israël en Hamas, daar zijn alle partijen het over eens. Maar over de erkenning van Palestina als staat of economische sancties tegen Israël is er veel minder eensgezindheid.

 

Meer krantenkoppen in België

CODE GEEL voor onweer: zal het morgen opnieuw even fel tekeer gaan als dinsdag? “Ook na weekend kans op donder en bliksem”

Een wisselvallig weerbeeld domineert momenteel onze zomer. Af en toe breekt het mooie zomerweer erdoor met wat zon en warmte, maar al snel volgt er dan gedonder en gebliksem. Zo zorgde zwaar onweer dinsdag voor heel wat overlast met wind- en waterschade. Morgen trekt er opnieuw onweer over ons land heen. En ook volgende week lijkt het prijs te zijn.

Lees meer »

LIVE NEDERLAND-ENGELAND. Stadion van Dortmund kreunt alweer onder hevige regenval, spanning stijgt voor tweede halve finale

Vanavond maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. Na een indrukwekkende Oranjemars, maar ook een clash tussen de fans, is het nu echt aftellen naar de aftrap. Met één wijziging bij Nederland: Malen komt in de plek van Bergwijn. Southgate tovert geen verrassingen uit de hoed. Wie treft Spanje in de finale? De

Lees meer »

Koekjes eten en volksdansen op intercultureel dansfeest

Het eigenlijke Torhoutse intercultureel dansfeest heeft pas op zondagnamiddag 20 oktober plaats, maar nu al spreken de twee organiserende verenigingen Danspas en Rebelle mogelijke deelnemers aan. Het evenement heet Dance around the Coockie, een vlag die de lading dekt.
The post Koekjes eten en volksdansen op intercultureel dansfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Voor de huisdieren zorgen van wie op reis is: het lijkt eenvoudig, maar dat is het niet altijd.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sol Degrieck uit Koksijde wint bij de U18 op PWA Worldcup windsurfen

In het Spaanse Gran Canaria heeft Sol Degrieck (Severne / Severne Sails) uit Koksijde als 14-jarige bij de U18 de Professional Windsurfers Association (PWA) Worldcup gewonnen. Algemeen eindigde ze tussen de profs bij de dames op een vijfde plaats.
The post Sol Degrieck uit Koksijde wint bij de U18 op PWA Worldcup windsurfen appeared first on KW.be.

Lees meer »