Marseille, c’est magnifique | Onze favoriete hotels, restaurants en andere topadressen

07:01 Van het museum Mucem tot de historische quartiers met het typische accent van Marseille en de geur van bouillabaisse: onze tien beste adressen in Marseille. 

Meer krantenkoppen in België

Boris Van Severen – Hippo uit ‘The Masked Singer’ – showt zijn zangtalent nog eens, al lijkt Frances geen fan

Boris Van Severen (35) vervoerde zijn vrouw Frances Lefebure (35) in de bakfiets naar de Gentse Feesten, waar ze op date gingen. De acteur besloot nog eens zijn zangtalent te laten horen. Boris werd vierde tijdens het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Al lijkt zijn echtgenote Frances niet echt fan. “De Uberdriver die je niet wilt”, schrijft ze bij

Lees meer »

? “En neen, Pogacar weet van geen ophouden”

Het doek valt over de Alpen. Tadej Pogacar heeft de puntjes op de ‘i’ gezet en zal morgen in Nice zijn derde eindzege in de Tour op zak steken. Jonas Vingegaard en Remco Evenepoel verdelen de overige twee podiumplaatsen nadat ze elkaar nog het vuur aan de schenen legden. “De gooi naar plek twee van Remco getuigde wel van lef”,

Lees meer »

“We willen áltijd winnen. Dat zal op de Spelen niet anders zijn”: Kyara Linskens gaat met Belgian Cats op olympische medaillejacht

Maandag 29 juli starten onze Belgian Cats aan hun Missie Medaille. Na een kwartfinale op de Olympische Spelen van Tokio in 2021 ligt de lat nu een stukje hoger: eremetaal. Wie mee aan die droom timmert, is Kyara Linskens. De Bredense rots in de branding van onze nationale basketdames is een van dé routiniers op het veld, maar loopt amper

Lees meer »

In deze ‘automatengemeente’ haal je zowat alles uit de muur, van pralines over bloemen tot… zeepieren: “Eigenlijk hoop ik dat dit niet de toekomst is”

Bloemen, gebraden kippen maar ook pralines of bier: in ‘automatengemeente’ Kapellen haal je het allemaal uit de muur. Zelfs de hengelsportliefhebber haalt er na sluitingsuur zijn maden en zeepieren gewoon uit de automaat. Asociaal? “Nee hoor, als ik iemand aan die automaat zie staan, kom ik altijd even naar buiten.”

Lees meer »

‘Samson & Marie’ bouwen een te gek feestje in Plopsaland De Panne

Traditiegetrouw zijn Samson & Marie ook deze zomervakantie opnieuw van de partij in het Studio 100 Theater De Panne en dit iedere dag tot en met 18 augustus. Bezoekers kunnen zich opnieuw verwachten aan een fantastische show vol mooie liedjes, leuke dansjes en dolle fratsen en dít in aanwezigheid van de burgemeester en brandweerman Bill.
The post ‘Samson &

Lees meer »

Mathieu van der Poel die “meer verwachtte van Tour”, wint Natourcriterium in Roeselare en blikt vooruit op de Spelen: “Belgen hebben sterk blok”

Mathieu van der Poel (29) heeft het Natourcriterium in Roeselare op zijn naam geschreven. De wereldkampioen blikte daar voor het eerst terug op de Tour, waarvan hij “meer verwacht had”. Maar de wereldkampioen is nu al volop bezig met de Olympische Spelen. “Remco en Wout zullen grote concurrenten zijn, maar ook Jasper Stuyven reed héél sterk in de Tour.”

Lees meer »

Raf Van Brussel op het podium van ‘Tien om te zien’ mét stoma: “Dit mag geen taboe zijn”

“Heel spannend, optreden met een stoma.” JOE-presentator Raf Van Brussel (53) stond dinsdag op het podium van ‘Tien om te zien’ in Westende met zijn voormalige band Sunny Side Up, maar het waren vooral gezondheidsperikelen die voor zenuwen zorgden. Voor het eerst praat hij zonder schroom over leven met een stoma en de gevolgen voor zijn carrière na maandenlange afwezigheid.

Lees meer »