Very very Nice | Ontdek 10 topadressen van luxehotels tot unieke restaurants

07:00 De bekendste badstad van Frankrijk is in ontwikkeling. Steeds meer creatievelingen en ondernemers zoeken hun geluk in Nice. Dit zijn er onze beste adressen. 

Meer krantenkoppen in België

Moeder van Pelé overleden

Anderhalf jaar na de dood van de Braziliaanse voetballegende Pelé is zijn moeder Celeste Arantes op 101-jarige leeftijd overleden. Dat hebben verschillende familieleden bekendgemaakt.

Lees meer »

Onbekend schilderij van Ensor duikt op na 80 jaar

Een onbekend schilderij van James Ensor is na tachtig jaar boven water gekomen en wordt eind juni geveild. Het gaat om een stilleven met roze en witte bloemen in een vaas. Het werk start met een taxatie van 10.000 euro. Dat heeft Brusselse veilinghuis Arenberg Auctions gemeld.
The post Onbekend schilderij van Ensor duikt op na 80 jaar appeared

Lees meer »

Scheiding tussen Firerose en Billy Ray Cyrus dreigt uit de hand te lopen: “Hij is opgelucht dat hun huwelijk voorbij is”

Billy Ray Cyrus (62) en Firerose (36), die midden juni aangekondigd hebben dat ze na amper zeven maanden gaan scheiden, zijn duidelijk niet als vrienden uit elkaar gegaan. Volgens Billy Ray was de Australische zangeres alleen maar uit op zijn geld. Firerose zelf vertelt een heel ander verhaal. “De dag voor mijn dubbele borstamputatie heeft hij plots de scheiding aangevraagd.”

Lees meer »

Tanja Dexters is heel close met pluszoon Xavier: “Toen Michael aandacht had voor andere vrouwen, heeft hij me getroost”

In september vorig jaar stapte ex-Miss België Tanja Dexters (47) in het huwelijksbootje met Michael Peeters (45), handelaar in luxewagens. Ze kreeg er officieel een pluszoon bij, Xavier (13). Ondanks een moeizame start, zijn ze intussen twee handen op één buik. Hoe ze omgaan met hun nieuw samengesteld gezin en komaf maken met een gameverslaving, vertellen ze in een openhartig

Lees meer »

Waarom Barcelona niet alleen veel zal vertellen over de WK-strijd, maar óók over de toekomst van Verstappen

Barcelona heeft de kwaaie reputatie dat het saaie races serveert. Klopt. Anderzijds, wat dan nog: editie 2024 wordt bijzonder leerrijk. Wegens, één, voorbode van wat we de rest van het seizoen mogen verwachten. Maar vooral, twee, mogelijks beslissend in wat de F1 bezighoudt: of Max Verstappen pas in 2026 dan wel meteen al volgend jaar naar Mercedes verkast. Lees en

Lees meer »

Niet verder gedacht dan eigen regering

Het zal wel dat we de coronacrisis financieel goed zijn doorgekomen en dat onze koopkracht, ondanks de energiecrisis, bewaard is gebleven, maar moeten we ons daar zo over verheugen als intussen de staatskas is leeggelopen? Het antwoord is simpel: nee.

Lees meer »

Jan Peumans (N-VA) staat zetel in Vlaams Parlement af: “Geen zin om beleid te verdedigen van mogelijke minister als Annick De Ridder”

Voormalig parlementsvoorzitter Jan Peumans gaat niet zetelen in het Vlaams Parlement. “Op een leeftijd van 73 jaar is het nu tijd om de bladzijde om te draaien en jongeren kansen te geven”, zegt de Limburgse lijstduwer voor N-VA. “Wie mij kent, weet dat ik mij ten volle zou gooien als ik mijn mandaat opneem, en dat is echt niet meer

Lees meer »

Hoezo, de dappersten van alle Galliërs? Waarom Kevin De Bruyne tegen Slovakije te vaak een figurant was

Waar is het zo kunnen foutlopen voor de Rode Duivels? Wij maakten van de twee en een half uur durende busrit terug naar basecamp Ludwigsburg gebruik om België-Slovakije te herbekijken. Vrolijk word je daar niet van, maar het legde wel enkele belangrijke tactische problemen bloot. Vooral het gemis aan moed achterin is opvallend, waardoor De Bruyne meer figurant dan hoofdrolspeler

Lees meer »

Vrienden en superfan over het gemis, 15 jaar na de dood van Yasmine: “Had het ziekenhuis haar niet naar huis gestuurd, dan had ze wellicht nog geleefd”

Dinsdag is het vijftien jaar geleden dat Yasmine het vuur in zichzelf voorgoed doofde. De vroege dood van de zangeres — ze was 37 jaar — sloeg diepe wonden bij al wie haar kende en een gat in de Vlaamse muziek. Haast niemand leek nog hits te maken die zo persoonlijk waren en toch zo veel universeels te vertellen hadden.

Lees meer »