West-Vlamingen leveren matrassen aan luxehotels Ritz en Cheval Blanc

21:23 Het West-Vlaamse familiebedrijf Revor wapent zich tegen goedkope concurrentie. Het trekt met luxueuze matrassen en bedden naar de hotelmarkt. En naar China. 

Meer krantenkoppen in België

Vintia Ieper ontvangt Great Place to Work-certificaat

Het Ieperse bedrijf Vintia, het voormalige Gantner Ticketing, mag zich een jaar lang een Great Place to Work noemen. “We zijn ongelooflijk trots op deze prestatie”, zegt HR-coördinator Iris Vandenberghe.
The post Vintia Ieper ontvangt Great Place to Work-certificaat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wapenverantwoordelijke van film ‘Rust’ wil dat zaak opnieuw behandeld wordt

De advocaat van Hannah Gutierrez-Reed (28), de wapenverantwoordelijke van de film ‘Rust’, wil dat haar veroordeling wordt vernietigd of dat haar zaak opnieuw wordt behandeld. Hij heeft hiertoe een verzoek bij de rechtbank ingediend nadat de aanklacht tegen acteur Alec Baldwin (66) werd verworpen. Dit gebeurde omdat de aanklager ontlastend bewijs zou hebben achtergehouden.

Lees meer »

“Kuisen stopt nooit: als je klaar bent, mag je herbeginnen”: Christa (62) laat na 30 jaar dweil en trekker achter in VBS Spes Nostra

Na 30 jaar VBS Spes Nostra in de schooolstraat Heule proper en net te houden gaat Christa Termote in pensioen. Al ziet de poetsdame de schoolpoort vanuit haar huis toch is het voor Christa een afgesloten tijdperk. “Ik heb er mij altijd gejeund, maar gedaan is gedaan. Het raakt me niet.”
The post “Kuisen stopt nooit: als je klaar

Lees meer »

Opnieuw verzakking van mergelgroeve in Riemst, burgemeester vraagt geld aan Vlaanderen om gangenstelsels te stabiliseren

In Zussen (Riemst) is er opnieuw een verzakking van een oude mergelgroeve, daardoor is een groot gat ontstaan in een weide langs een veldweg tegenover de Misweg. Een deel van Riemst ligt boven oude mergelgroeves en in de ondergrondse tunnels ontstaan geregeld verzakkingen. Burgemeester Mark Vos (CD&V) vraagt steun aan Vlaanderen om instabiele ondergrondse gangen te stabiliseren: "Daar is zo’n

Lees meer »

Franse regering neemt officieel ontslag

De Franse president Emmanuel Macron heeft dinsdagavond het ontslag van de regering van premier Gabriel Attal aanvaard. De Franse regering gaat nu in lopende zaken tot de aanstelling van een nieuwe regering, meldt het Elysée.

Lees meer »

LIVE. Amerikaanse nieuwszender: “Dak vooraf geïdentificeerd als veiligheidsprobleem door Secret Service”

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart naar zijn motief. Afgelopen nacht reisde Trump naar Milwaukee in Wisconsin voor een vierdaags partijcongres, waar hij officieel aangesteld zal worden als Republikeins presidentskandidaat. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »

Terug naar Zee brengt minder mobiele mensen met een strandbuggy naar de waterlijn in Zeebrugge

Dank zij het project ‘Terug naar Zee’ worden minder mobiele mensen voortaan met een strandbuggy tot aan de waterlijn in Zeebrugge gebracht. Het gaat om een proefproject van 22 juli tot en met 15 augustus, dat Rotary Knokke-Oostkust mee mogelijk maakt.
The post Terug naar Zee brengt minder mobiele mensen met een strandbuggy naar de waterlijn in Zeebrugge appeared

Lees meer »