Klondiker Trial is aan de tweede editie toe

Op zaterdag 25 mei organiseert de ambachtelijke huisbrouwerij Klondiker zijn tweede Klondiker Trial doorheen het landelijke Meulebeke.

“Er is keuze tussen drie wandelingen”, aldus brouwer Dirk Knockaert. “We hebben de gezinsvriendelijke wandeling van 5 kilometer, de sportieve wandeling van 9 kilometer en de lange wandeling van 14 kilometer. Deelnemen kost 2 euro. Men kan vrij starten tussen 9 en 15 uur bij huisbrouwerij Klondiker, Spoorweglaan 2 in Meulebeke.”

“Wij zorgen ook voor de innerlijke mens, want vanaf 11 uur opent mijn echtgenote Kathleen Verbeke de keuken. We sluiten de dag af met een spetterend optreden van Cigarettes and Old Whisky, dat start om 19 uur”, besluit Dirk Knockaert.

(LB)

The post Klondiker Trial is aan de tweede editie toe is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Elon Musk steekt de draak met wereldleiders en miljardairs met absurde AI-modeshow

Joe Biden in een rolstoel, Donald Trump in gevangenisplunje, Kamala Harris als ‘bikinibabe’, … Ze passeren allemaal de revue in een absurde video die Elon Musk maandag op X plaatste. Het gaat om een door AI-gegenereerde modeshow waarin wereldleiders en miljardairs op een catwalk wandelen in extravagante outfits. De beelden werden al tientallen miljoenen keer bekeken.

Lees meer »

“De rookontwikkeling was enorm”: Dino (62) breekt deur open om buurvrouw (82) te redden uit brand in Wervik

Paniek dinsdagavond in centrum Wervik: toen brand werd opgemerkt, verlieten mensen in allerijl hun rijhuis, behalve de 82-jarige vrouw uit wiens woning de rook kwam. Buurman Dino Malfait (62) twijfelde niet en forceerde de deur. “We mogen van geluk spreken dat we thuis waren”, klinkt het. Intussen liet het parket weten dat de vrouw buiten levensgevaar is.
The post

Lees meer »

Onweer zorgt voor wateroverlast in noordoosten van Frankrijk: “Straten ondergelopen, water staat meter hoog”

Het onweer heeft vannacht in ons land vooral Limburg geteisterd, maar ook in het noordoosten van Frankrijk is er schade. Zo staan er straten blank, moesten mensen geëvacueerd worden, waren er stroompannes en werden er vijf mensen naar het ziekenhuis overgebracht. “Er viel op een uur tijd tien keer meer regen dan normaal”, aldus het regionale bestuur van Haute-Marne.

Lees meer »

Waar zijn die Hollanders? Dimitri Vegas & Like Mike bezweren waanzinnige mensenzee op Tomorrowland

Van links… naar rechts. Op het voorbije EK voetbal gooide het Oranje legioen hoge ogen in Duitsland, op Tomorrowland zijn het Dimitri Vegas & Like Mike die de mensenzee synchronisch bezweren. Overtuigend gewonnen thuismatch. Het Belgische blazoen opgesmukt dankzij de ‘Kings of Tomorrowland’ op de twintigste editie van hún festival. Al is die ‘Crowd Control’ – trouwens al vroeger ingeburgerd

Lees meer »

18 doden bij crash in Nepal, piloot enige overlevende

Bij de crash met een lijnvliegtuig in de Nepalese hoofdstad Kathmandu zijn 18 van de 19 inzittenden om het leven gekomen. Enkel de piloot heeft de crash overleefd. Het vliegtuig stortte neer en vloog in brand in het oostelijke deel van de luchthaven van Kathmandu toen het nog maar net was opgestegen. Wat de aanleiding is van de crash, is

Lees meer »

Directeur Secret Service noemt beveiliging tijdens aanslag op Trump “grootste operationele mislukking in decennia”

De moordpoging op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump tijdens een campagnemeeting in Butler in de staat Pennsylvania is de “grootste operationele mislukking van de geheime dienst in decennia”. Dat heeft Kimberly Cheatle, directeur van de Amerikaanse Secret Service, maandag verklaard in een hoorzitting voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

Lees meer »