Iraanse president Raisi omgekomen bij helikoptercrash: “Geen overlevenden”, volgens staatstelevisie

De Iraanse president Ebrahim Raisi (63) is zondag omgekomen bij een helikopterongeluk. Ook minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian kwam bij de crash om het leven, net als de overige zeven inzittenden van het toestel. Dat bevestigt een Iraanse overheidsfunctionaris deze ochtend vroeg aan persbureau Reuters. Ook de Iraanse vicepresident Mohsen Mansouri bevestigt het overlijden van president Raisi, maar er is nog geen officiële verklaring van de Iraanse regering. 

Meer krantenkoppen in België

Dit is waarom de beveiliging ruzie maakt met bekendheden op het filmfestival van Cannes

Vorige week had Kelly Rowland (43) een verhitte woordenwisseling met een beveiliger tijdens het filmfestival in Cannes. Maar ze was niet de enige; intussen circuleren er heel wat beelden van bekendheden die het aan de stok krijgen met dezelfde vrouw. Dit zorgt voor veel verontwaardiging online, maar wat gebeurt daar nu precies? De Britse influencer Victoria Margrath legt het uit

Lees meer »

Voetbal Vlaanderen maakt (voorlopige) reeksindeling voor seizoen 2024-2025 bekend: vijf reeksen in vierde provinciale

Voetbal Vlaanderen heeft de provinciale reeksindeling voor komend seizoen klaar. Clubs kunnen nog bezwaar indienen tot en met zondag 2 juni om middernacht. Op dinsdag worden de bezwaren behandeld, waarna de definitieve reeksen bekendgemaakt worden.
The post Voetbal Vlaanderen maakt (voorlopige) reeksindeling voor seizoen 2024-2025 bekend: vijf reeksen in vierde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekende Kortrijkse oud-VTI-leraar en oud-KVK-medewerker Ivan Tytgat (92) overleden

In het AZ Groeninge is vorige zaterdag de bekende Kortrijkse oud-VTI-leraar Ivan Tytgat op 92-jarige leeftijd overleden. Hij was ook vele jaren medewerker op KV Kortrijk en was ook op diverse andere terreinen actief. “Mijn vader was bijzonder ondernemend, hij zat werkelijk nooit stil”, zegt zoon Hans Tytgat, de eerste directeur van de regionale zender WTV. Einde maart mocht hij

Lees meer »

Ondanks zware beperking werd Laura (26) opgeroepen als bijzitter: “Ongelooflijk dat dit in 2024 nog kan”

De 26-jarige Laura Deconinck uit Sint-Pieters-Leeuw is opgeroepen als bijzitter voor de verkiezingen van 9 juni. Niets bijzonders zou je denken, ware het niet dat Laura door een zuurstoftekort bij de geboorte zwaar gehandicapt raakte. Mama Nathalie Rahoens (53) kon haar ogen niet geloven toen de oproepingsbrief in de bus viel: “Ik kan hier nog mee lachen, maar voor andere

Lees meer »

ASSISEN. Nieuwe vriendin van beschuldigde getuigt: “Wij willen zo snel mogelijk samenwonen, trouwen en nog een extra kindje”

“Hij is eigenlijk uw nonkel. Heb je daar nooit een probleem mee gehad?” “Nee, totaal niet.” Een laatste, bijzondere opvallende getuigenis. Vervolgens is er gepleit op het proces over de moord op Sandra Bellaccomo. Momenteel heeft de verdediging het woord. Later op de avond gaat de jury in beraad. Een arrest wordt pas diep in de nacht verwacht.

Lees meer »

Greenyard Frozen organiseert wandeltocht voor het goede doel: “Wandelen voor werknemersgeluk”

Greenyard Frozen organiseert op zaterdag 29 juni een wandeltocht voor het goede doel voor werknemers en hun familie. De opbrengst van de tocht gaat naar dierenopvangcentrum De Zonnegloed in Oostvleteren. Greenyard wil met de tocht nog meer inzetten op werknemersgeluk en -gezondheid en daarmee het gevoel van interne verbondenheid versterken.
The post Greenyard Frozen organiseert wandeltocht voor het goede

Lees meer »

Sfeervolle moederdagviering met huilconcertjes en vrolijke kinderkreetjes in de Sint-Pieterskerk

In de Sint-Pieterskerk in het stadscentrum had de moederdagviering van de parochiale eenheid Petrusgemeenschap plaats. Alle ouders die het voorbije jaar hun kindje lieten dopen, waren uitgenodigd naar de stemmige bijeenkomst en velen gingen op de invitatie in.
The post Sfeervolle moederdagviering met huilconcertjes en vrolijke kinderkreetjes in de Sint-Pieterskerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Waar ben je mee bezig als je een minderjarige slaat?”: man (27) krijgt zes maanden met uitstel en boete na drie caféruzies

Drie afzonderlijke caféruzies leveren een 27-jarige man uit Harelbeke zes maanden cel en 800 euro boete op, beiden met uitstel. Hij moet zich vooral laten begeleiden voor zijn alcohol- en agressieproblematiek. De man werd al eerder veroordeeld voor geweld.
The post “Waar ben je mee bezig als je een minderjarige slaat?”: man (27) krijgt zes maanden met uitstel en

Lees meer »