Zwembad van Center Parcs in De Haan ontruimd: onwel geworden zwemster (74) weggebracht met mugheli

Het subtropisch zwembad van vakantiepark Center Parcs is woensdagmiddag even voor 16 uur volledig ontruimd. Dat gebeurde nadat een zwemster onwel werd in het water.

Toen dat opgemerkt werd schoten de aanwezige redders van het zwembad meteen in actie. Alle aanwezige zwemmers, een paar honderd, dienden het zwembad te verlaten en werden naar de uitgang begeleid.

De opgeroepen hulpdiensten namen de reanimatie van de redders over. De politie kwam ter plaatse om de omstandigheden te onderzoeken. Het gaat om een dame van 74 jaar. Ze werd gereanimeerd en weggebracht met de mug-heli. Het is onduidelijk hoe haar toestand nu is.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op “Cookie-instellingen” te klikken.”

The post Zwembad van Center Parcs in De Haan ontruimd: onwel geworden zwemster (74) weggebracht met mugheli is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

PORTRET. Dit is Nemo, de eerste non-binaire persoon die het Songfestival wint: “Mezelf vinden was een lang en moeilijk proces”

“Ik voel me geen man of vrouw. Dat besef schonk me een ongelofelijke vrijheid.” De Zwitserse Nemo had nooit z’n zinnen gezet op het Songfestival, maar kaapte zaterdag als allereerste non-binaire performer de titel weg. Maar wie is de artiest naast het podium? Van mislukte chef-kok tot panda in ‘The Masked Singer’ en trouwe partner voor diens vriendin: dit is

Lees meer »

“Geen moment in een zwart gat gevallen” en toch maakt Linda De Win drie jaar na verplicht pensioen haar comeback

In de zomer van 2021 werd Linda De Win (67) naar eigen zeggen ‘zonder argument aan de deur gezet bij de VRT’. Haar enige fout: ze werd 65 en moest daarom zeer tegen haar zin verplicht met pensioen. Binnenkort maakt de ex-‘Villa Politica’-journaliste haar tv-comeback op Play4 aan de zijde van Gert Verhulst – tot haar eigen grote verrassing. “Tot

Lees meer »

Organisator EBU reageert voor het eerst op turbulente Songfestivaleditie: “Betreuren dat sommige delegaties zich niet aan regels houden”

De European Broadcasting Union, de organisator van het Songfestival, heeft voor het eerst gereageerd op de controversiële editie van dit jaar. Aan kranten The Mirror en Irish Independent vertelt EBU dat ze het betreuren dat sommige delegaties op het Songfestival in Zweden de regels niet hebben gerespecteerd. De organisatie zal het evenement wel evalueren.

Lees meer »

Rijksweg tussen Torhout en Kortemark tijdlang versperd nadat tractor met hark bomen raakt en in gracht belandt

De Rijksweg tussen Sint-Henricus bij Torhout en Kortemark was woensdagnacht een tijdlang volledig versperd na een ongeval met een tractor. De dubbele hark van de tractor raakte een boom waarna het voertuig zelf in de gracht eindigde. Er vielen geen gewonden.
The post Rijksweg tussen Torhout en Kortemark tijdlang versperd nadat tractor met hark bomen raakt en in gracht

Lees meer »

Investeer in onderzoek van hogescholen, dat brengt op

Nu de Vlaamse verkiezingsstrijd helemaal is losgebarsten, zijn de meeste debatfiches en programma’s op de partijhoofdkwartieren al opgemaakt. Maar misschien is er nog ruimte voor een extra onderwerp: investeer 20 miljoen euro extra in onderzoek van Vlaamse hogescholen.

Lees meer »

Open oorlog bij Nationale Loterij blijft duren: ook derde verzoeningspoging levert niets op

Ook een derde bemiddelingspoging tussen Jannie Haek, CEO van de Nationale Loterij, en de vakbonden heeft niets opgeleverd. Eind april stuurden zij een officiële klachtenbrief over hun topman naar de raad van bestuur omdat hij “soms dronken op kantoor zit”, “rookt op de werkvloer” en “werknemers uitscheldt”. “Haek heeft zich wel geëxcuseerd voor zijn gedrag”, klinkt het.

Lees meer »