Verdachte van aanslag op Slovaakse premier Fico is 71-jarige schrijver die politieke partij wilde oprichten

Na de moordaanslag op Robert Fico, de premier van Slovakije, hebben agenten een verdachte overmeesterd en geboeid. Dit weten we al over de 71-jarige man.

 

Meer krantenkoppen in België

Totaalrenovatie voor clubhuis Verhellestadion: “Een nieuwe mijlpaal voor Oostende”

In het kader van de renovatiewerken aan het Jozef Verhellestadion is beslist om ook het clubhuis te renoveren. Het ontwerp voor de renovatie werd intussen goedgekeurd. Beheerder Farys/TMVW zal nu een omgevingsvergunning aanvragen. Daarna kan de renovatie starten.
The post Totaalrenovatie voor clubhuis Verhellestadion: “Een nieuwe mijlpaal voor Oostende” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We hadden verwacht dat het leger harder zou zijn”: onze reporter wordt 10 dagen reservist in het Belgisch leger

Soldaten laten pompen voor straf, mag niet meer in het Belgisch leger. En voor reservisten zijn onderofficieren en officieren sowieso mild, stelt onze reporter Kasper Goossens vast tijdens zijn tiendaagse opleiding. Vrijwilligers zoals hij, ziet Defensie maar al te graag komen. “Reservisten radbraken, zou een héél slechte pr- en hr-tactiek zijn”, schrijft hij. “Toch heb ik afgezien.”

Lees meer »

Grote hinder nadat truck wand Liefkenshoektunnel ramt, brandweer met bestuurder bevrijden uit cabine

In de Liefkenshoektunnel in Beveren heeft zich dinsdag rond 16 uur in de richting van Gent een verkeersongeval voorgedaan. De bestuurder van een vrachtwagen met Roemeense nummerplaat verloor er halfweg de tunnel de controle over het stuur. Hij ramde de tunnelwand en kwam uiteindelijk op het rechterrijvak terecht. De bestuurder zat geklemd in zijn cabine maar kon door de hulpdiensten

Lees meer »