In Zeebrugge staan tienduizenden auto’s te wachten op een koper: “Maar dat het hier volstaat met Chinese auto’s, is niet waar”

De grootste autohaven ter wereld, Zeebrugge, kampt met veel te volle kaaien. Bij terminal ICO staan 70.000 auto’s geparkeerd, waarvan er veel nog niet verkocht zijn. “Niet alleen Chinese, ook Europese merken produceren te veel.”

 

Meer krantenkoppen in België

PepsiCo wil 200 miljoen euro investeren in Veurne

PepsiCo wil zijn chipsfabriek in het West-Vlaamse Veurne uitbreiden. Het Amerikaanse voedingsconcern kondigt plannen aan om meer dan 200 miljoen euro te investeren, goed voor 150 extra jobs.
The post PepsiCo wil 200 miljoen euro investeren in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Picknicken bij de Sint-Karelsmolen in het weidse landschap van de Moeren

Op dinsdag 7 mei werd in de Moeren, op enkele honderden meter van de Sint-Karelsmolen, een nieuwe picknickplaats in gebruik genomen. De picknickplaats bevindt zich langs het fiets- en ruiterpad dat de Bewesterpoort-West verbindt met de Debarkestraat, en is gelegen langs de Ringsloot.
The post Picknicken bij de Sint-Karelsmolen in het weidse landschap van de Moeren appeared first on

Lees meer »

Belgian Quo Band mag in de Metal Dome op Graspop spelen

Mooi nieuws voor de Belgian Quo Band, de bekende tributeband van de Britse rockgroep Status Quo. Het West-Vlaamse viertal mag namelijk aantreden in de Metal Dome, de grote tent van het festival Graspop Meeting in Dessel. Dat gebeurt op zaterdag 22 juni om 1 uur in de vroege morgen, op het moment dat de metalconcerten afgelopen zijn en er ruimte

Lees meer »

Klimaatactivisten leggen luchthaven van München lam

Op de luchthaven van München, in de zuidelijke Duitse deelstaat Beieren, hebben klimaatactivisten van het collectief Letzte Generation (“Laatste Generatie”) zich vastgekleefd op de taxibanen. De luchthaven is daardoor “om veiligheidsredenen gesloten”, meldde een woordvoerder van de luchthaven.

Lees meer »

Wanneer stort de fiscus je te veel betaalde belastingen terug?

Heb je onlangs je aanslagbiljet voor de personenbelasting ontvangen via de post of in je eBox? Dan weet je of je moet bijbetalen of dat je geld terugkrijgt van de fiscus. Maar wanneer krijg je dat geld terug? Dat is eenvoudig te achterhalen. Controleer de onderstaande punten om ervoor te zorgen dat de betaling zonder problemen op je rekening terechtkomt.

Lees meer »