“Club leeft nu toch met een ander gevoel naar Union toe”: Degryse over impact van gemiste finale op titelrace

Fiorentina stoot verdiend door naar de Conference League-finale, vinden Marc Degryse en Jan Mulder. Voor de aftrap van Real Madrid-Bayern München bespraken de VTM 2-analisten de Brugse uitschakeling én de mogelijke gevolgen voor de titelrace. “Het is een ontgoocheling, maar kan ook een motivatie zijn”, zegt Degryse. 

Meer krantenkoppen in België

Waarvoor een zoekende kunstenaar als Michael Wolf vroeg opstaat

De laatste foto’s die fotograaf Michael Wolf in Hongkong maakte, zijn in volle glorie te zien in Gallery Fifty One in Antwerpen. Wolf, die in 2019 plots overleed, was in 2017 verhuisd aar het Hongkongse eilandje Cheung Chau. Tot zijn dood fotografeerde hij tussen halfzes en halfacht ’s ochtends de zonsopgang vanaf het dak van zijn huis.

Lees meer »

N-VA is de grootste partij bij studenten volgens peiling van studentenkrant Veto

N-VA is de populairste partij bij studenten met 25,2% van de stemmen op federaal niveau. Dat blijkt uit een recente peiling van de studentenkrant Veto onder meer dan 2.300 studenten. Groen verliest populariteit bij jongeren, terwijl Vooruit een aanzienlijke groei doormaakt. Klimaat, onderwijs en gelijkheid zijn de belangrijkste thema’s voor de bevraagde studenten.

Lees meer »

Ketnetband komt naar Marktrock Poperinge

De organisatie van Marktrock Poperinge maakte bekend dat de KetnetBand opnieuw zal afzakken naar de Grote Markt. Ook The Juliets staan op de affiche voor de komende editie.
The post Ketnetband komt naar Marktrock Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schaarbeek verbiedt alcoholverkoop in Noordwijk

De burgemeester van Schaarbeek heeft een politiebevel uitgevaardigd dat de verkoop van alcohol verbiedt in de Noordwijk tussen 22 en 6 uur tot minstens 2 oktober 2024. Dat meldt het kabinet van burgemeester Cécile Jodogne. De consumptie van alcohol in de openbare ruimte is al sinds 2022 verboden in de wijk.

Lees meer »

Juryleden starten volgende week met beraadslagingen in zaak Stormy Daniels

Het einde van de rechtszaak tegen de Amerikaanse oud-president Donald Trump, over het zwijggeld dat hij aan pornoactrice Stormy Daniels betaald zou hebben, is in zicht. Rechter Juan Merchan zei maandag in New York dat hij de slotpleidooien voor begin volgende week verwacht. Daarna beginnen de twaalf juryleden de beraadslagingen. De uitspraak volgt normaal ten laatste enkele dagen later. Als

Lees meer »

Wanneer stort de fiscus je te veel betaalde belastingen terug?

Heb je onlangs je aanslagbiljet voor de personenbelasting ontvangen via de post of in je eBox? Dan weet je of je moet bijbetalen of dat je geld terugkrijgt van de fiscus. Maar wanneer krijg je dat geld terug? Dat is eenvoudig te achterhalen. Controleer de onderstaande punten om ervoor te zorgen dat de betaling zonder problemen op je rekening terechtkomt.

Lees meer »