LIVEBLOG PSG-DORTMUND. Thuisploeg start met Gonçalo Ramos in de spits naast Mbappé en Dembélé

De troepen van Luis Enrique ontvangen vanavond Borussia Dortmund in hun Parc des Princes. PSG moet een 0-1-achterstand ophalen om de finale van de Champions League te halen. Lukt het Mbappé en co om Dortmund te verslaan? Volg het hier in de liveblog of op VTM 2 en VTM GO! 

Meer krantenkoppen in België

Gymnasten van turnclubDe Zeester gaan naar BK

In het pinksterweekend heeft het Belgisch kampioenschap gymnastiek plaats. In de discipline toestelturnen voor jongens, trampoline en tumbling konden gymnasten van turnclub De Zeester uit Oostende zich kwalificeren. “Een selectie afdwingen voor een BK is voor vele gymnasten een doel binnen het jaar”, aldus voorzitter Wim Milh.
The post Gymnasten van turnclubDe Zeester gaan naar BK appeared first on

Lees meer »

Zelenski gelooft niet in staakt-het-vuren tijdens Olympische Spelen: “Rusland zou dan enkel verder oprukken”

De Oekraïense president Zelenski denkt dat Rusland een gevechtspauze tijdens de Olympische Spelen in Parijs deze zomer enkel zou gebruiken om verder op te rukken. De Franse president Emmanuel Macron had, net als heel wat organisaties, opgeroepen tot een olympische wapenstilstand. Maar de Russische president Poetin liet al weten dat hij niet van plan is om een staakt-het-vuren in acht

Lees meer »

Harelbeke zoekt uitbater voor het café van CC Het Spoor

Vanaf 1 oktober dit jaar komt het Cultuurcafé van cultureel centrum Het Spoor vrij. De stad Harelbeke gaat dus op zoek naar een enthousiaste uitbater. Inschrijven kan tot en met 23 juni om 11 uur.
The post Harelbeke zoekt uitbater voor het café van CC Het Spoor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) tekent tóch beroep aan tegen ‘rechtvaardige’ straf, familie: “We zijn echt ontgoocheld”

“Een strenge, maar rechtvaardige straf.” Dat was het oordeel van de toenmalige advocaat van W.D. (42) toen die drie maanden geleden drie jaar celstraf en vijf jaar rijverbod kreeg. De man reed onder invloed van heroïne studente Hannelore Reyniers (21) dood op haar fiets in Wulpen. En tóch vond W.D. zijn straf zelf te zwaar: hij gaat nu in beroep.

Lees meer »

Nico Van Oost is nieuwe commissaris in Ieper: “Ik wou naar het leger, maar de rij bij de Rijkswacht was korter”

Nico Van Oost is de nieuwe politiecommissaris voor Ieper centrum. De Poperingenaar doorzwom al heel wat politionele watertjes, maar steeds met een doel voor ogen. “Ik heb mijn ambitie nooit onder stoelen of banken gestoken. Alles wat ik deed in mijn carrière heeft geleid tot dit punt”, zegt Nico Van Oost, die met de Kattenstoet afgelopen weekend meteen stevige kost

Lees meer »