LIVEBLOG PSG-DORTMUND (21u). Kan Mbappé de scheve situatie rechtrekken voor PSG?

De troepen van Luis Enrique ontvangen Borussia Dortmund in hun Parc des Princes. PSG moet een 0-1 achterstand ophalen om de finale van de Champions League te halen. Lukt het Mbappé en co om Dortmund te verslaan? Volg het hier in de liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Kale eikenbomen in Bree, maar dat is niet het werk van processierupsen

In Bree zijn heel wat eikenbomen sterk aangevreten, maar dat komt niet door de gevreesde eikenprocessierups. Het is het werk van de rupsen van de wintervlinder. Omdat die rupsen geen hinder veroorzaken, gaat de stad de bomen niet behandelen. In heel Limburg zijn er dit jaar nauwelijks processierupsen. Het Provinciaal Natuurcentrum en de gemeentebesturen hebben daarom beslist om niet preventief

Lees meer »

Schokkende beelden: beveiligingsagent (22) probeert baas te executeren en wordt doodgeschoten door politie

Een beveiligingsagent in opleiding probeerde vorige week zondag zijn baas te vermoorden in een magazijn van Amazon in West Jefferson, in de Amerikaanse staat Ohio. Ali Hamsa Yusuf (22) stond plots achter het beoogde slachtoffer, trok een wapen en vuurde. Zijn pistool werkt echter niet goed, waardoor de man niet wordt geraakt en kan vluchten. Yusuf vlucht ook weg, maar

Lees meer »

Geen enkele Van den Bossche nog veilig in ‘Familie’ na comeback van opperschurk: “We willen ‘Game of Thrones’ achterna”

Al wekenlang wordt er bij de ‘Familie’-kijkers volop gespeculeerd. Wie is het onheilspellende personage Joris (Jan Sobrie) dat enkele maanden geleden zijn intrede maakte in de reeks en wat is hij van plan? Het is Simon, het is Bert, het is Xavier Latour, het is Didier De Kunst: de gekste theorieën deden de ronde en kijkers gingen helemaal los bij

Lees meer »

Ook West-Vlaamse studenten bezetten Universiteit Gent: “Hier kan je een van de druppels zijn die de emmer doet overlopen”

Meer dan honderd studenten, docenten en personeelsleden kamperen op Campus UFO van de UGent als protestactie. Ook enkele West-Vlamingen protesteren er tegen het geweld in de Gazastrook.
The post Ook West-Vlaamse studenten bezetten Universiteit Gent: “Hier kan je een van de druppels zijn die de emmer doet overlopen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Belgische Staat wil boek over ‘de échte Ferry Bouman’ uit de handel laten halen”

De Belgische Staat wil het boek ‘Drugsbaron’ door middel van een kort geding uit de handel laten halen. Dat meldt ‘Crimesite.nl’. De zaak zou voor de rechtbank komen in Utrecht. Het boek vertelt het verhaal over drugscrimineel Janus Van Wesenbeeck (62). Die beweert dat het personage Ferry Bouman uit de Netflix-reeksen ‘Undercover’ en ‘Ferry’ op hem is gebaseerd.

Lees meer »