LIVEBLOG PSG-DORTMUND (21u). De Bilde blikt vooruit in sfeervol Parijs: “Zware klus voor PSG” – Kijk op VTM en VTM GO

De troepen van Luis Enrique ontvangen vanavond Borussia Dortmund in hun Parc des Princes. PSG moet een 0-1-achterstand ophalen om de finale van de Champions League te halen. Lukt het Mbappé en co om Dortmund te verslaan? Volg het hier in de liveblog of op VTM 2 en VTM GO! 

Meer krantenkoppen in België

“Ik deed enkel pipi in het water”: vijftiger die geslachtsdeel toonde aan meisje van 8 krijgt zwembadverbod

Tot drie keer toe liet een 56-jarige man uit Lennik zijn zwembroek zakken in een openluchtzwembad in Middelkerke. Omdat minderjarige meisjes daar getuige van waren levert hem dit nu twaalf maanden voorwaardelijke celstraf op voor exhibitionisme. P.B. mag ook vijf jaar lang geen speelplein of zwembad meer betreden. De man had een opmerkelijke uitleg voor zijn ongepast gedrag.

Lees meer »

Indiepopband Bearfeet lanceert binnenkort tweede album: “Onze reis naar Bali bood inspiratie voor nieuwe muziek”

Bearfeet is het muzikale project van Hanne Pluvier en Toon Develtere. Samen vormen ze al zeven jaar het kloppend hart van deze indiepopband. “Momenteel zijn we bezig aan ons tweede album. We maakten daarvoor een inspiratiereis naar Bali.”
The post Indiepopband Bearfeet lanceert binnenkort tweede album: “Onze reis naar Bali bood inspiratie voor nieuwe muziek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

City wint door geweldige assist van De Bruyne die het uit kermt van de pijn na enkelblessure, waarna hij (uit voorzorg?) gewisseld wordt

Manchester City speelt vanavond de wedstrijd die het nog tegoed heeft in de Premier League, een inhaalmatch tegen Tottenham. Haaland bracht de Citizens op voorsprong na een knappe assist van De Bruyne. Enkele minuten later lag de Belg te kermen van de pijn en werd hij gewisseld. Kan City zijn voorsprong verdubbelen zonder De Bruyne? Volg het hier in de

Lees meer »

RWDM beëindigt samenwerking met CEO Gauthier Ganaye

Hij degradeerde met KV Oostende, verliet dat zinkend schip voor RWDM en degradeerde opnieuw. Gauthier Ganaye betaalt de rekening voor de sportieve tegenslag in Molenbeek en moet RWDM verlaten. “Een wens van de club en Eagle Football.” Ook de samenwerking met Tom Chambers en Oliver O’Connell wordt stopgezet.

Lees meer »

Willy Demeulemeester en dochter Ine op lijst Samenéén: “Samen met mijn dochter naar de kiezer, fantastisch!”

Ine en Willy Demeulemeester uit de 11-Novemberlaan in Vichte zullen op 13 oktober samen op de lijst staan van Samenéén. “Met mijn 74 jaar en drie legislaturen, waarvan een jaar als schepen, heb ik al een mooie politieke carrière achter de rug maar het smaakt naar meer. Een nieuwe verkiezing meemaken, nu samen met mijn dochter, lijkt me fantastisch!” stelt

Lees meer »

Vissersopstand van 1887 in reeks op Radio Noordzee

Vanaf pinkstermaandag besteedt Radio Noordzee aandacht aan de Vissersopstand. Auteur Doris Klausing neemt de luisteraar mee naar 1887 in een 17-delige radioreeks.
The post Vissersopstand van 1887 in reeks op Radio Noordzee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vanaf juni verhuizen veertig huurders naar De Klaproos: “Hoe we de site aantroffen tart alle verbeelding”

Vrijdagavond vond de officiële opening plaats van De Klaproos langs de Wervikstraat in Geluwe. Daar bevond zich sedert 2016 de woon- en leefbuurt Triamant. Groep Curamant vroeg in juni vorig jaar het faillissement aan. Het was een dochteronderneming van Triamant. Woonmaatschappij !Mpuls Menen-Wervik deed bij de curator een bod en werd de nieuwe eigenaar. Het gaat in totaal om 118

Lees meer »