Was dit de allermafste opdracht in ‘De mol’ ooit? Mama van Bernard duikt opnieuw op… zonder kleren (en dit zijn de finalisten)

Gekker kan het echt niet meer worden in ‘De mol’. Sommige opdrachten die Michaël, Senne, Bernard en Charlotte moesten uitvoeren, zorgden voor verbijsterende beelden én de nodige spanning. In bad met de moeder van Bernard in zijn huis in Melle? Wellicht de ongemakkelijkste opdracht in de geschiedenis van ‘De mol’. Al vielen er ook heel wat pasvragen te rapen, die de afvaller uiteindelijk hebben genekt. “Ik zag de bui al hangen.” 

Meer krantenkoppen in België

Eerste editie van Westbeats lokt zo’n 1.000 bezoekers

De eerste editie van Westbeats, het festival op de grens van Roeselare met Oostnieuwkerke, lokte zaterdag zo’n 1.000 bezoekers. Zij genoten van de muziek van ruim 20 dj’s.
The post Eerste editie van Westbeats lokt zo’n 1.000 bezoekers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Albert (69) en Marlies (79) krijgen al derde keer water in huis na overstroming: “Het ging zo snel. In een kwartier stond het water al kniehoog”

Zijn vrouw, de polissen, een mand vol eten en drinken, twee familie-albums en de fles cognac die hij diezelfde avond nog voor zijn verjaardag had gekregen: dat bracht Albert Plusquin (69) – en in die volgorde – boven in veiligheid, nadat zijn huis in Moelingen aan een razendsnel tempo onder water liep. Over prioriteiten bij overstromingen moet Albert niet meer

Lees meer »

Diddy geeft na uitlekken beelden toch toe dat hij ex-vriendin mishandelde: “Walgelijk gedrag”

Rapper Sean Combs (54), beter bekend als Diddy, heeft zondag alsnog toegegeven dat hij zijn ex-vriendin Cassie Ventura (37) heeft mishandeld. Hij ontkende dat eerder met klem, maar vrijdag doken beveiligingsbeelden op waarin is te zien hoe hij in 2016 grof geweld tegen haar gebruikt in een hotel in Los Angeles. Het lokale Openbaar Ministerie noemt de beelden ‘extreem weerzinwekkend’

Lees meer »

Leila Naessens (14) ruilt Bobcat voor ION Basket Waregem: “Het was tijd voor een nieuwe stap, ik wil blijven groeien”

De amper 14-jarige Leila Naessens ruilt volgend seizoen de blauw-witte kleuren van Bobcat Wielsbeke in voor de rood-witte van ION Basket Waregem. “Het was tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ik wil stappen blijven zetten.”
The post Leila Naessens (14) ruilt Bobcat voor ION Basket Waregem: “Het was tijd voor een nieuwe stap, ik wil blijven groeien” appeared first on

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Jabbeke?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Jabbeke? Wat weet je van Constant Permeke? Ken je sportminnend Jabbeke? Dronk je ook nog een pint in De Tijger? Waag dan je kans in deze op en top Jabbeekse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Jabbeke? appeared first on KW.be.

Lees meer »

PORTRET. Wie is schutter Juraj Cintula (71), de man die Slovaakse premier neerschoot? “Iedere normale mens verwerpt geweld”

In Slovakije is de man die premier Robert Fico neerschoot, aangeklaagd voor moord met voorbedachten rade. Daarvoor riskeert hij levenslang. Juraj Cintula (71) zou aan de politie hebben verteld dat hij Fico alleen wou verwonden, maar geen spijt heeft van zijn daad. Wat weten we intussen over zijn motieven? Dweepte hij werkelijk met extreemrechts? Waarom nam hij het eerder voor

Lees meer »

To Lam aangesteld als nieuwe president Vietnam

De Vietnamese Communistische partij heeft minister van Openbare Veiligheid To Lam aangesteld als nieuwe president. Dat hebben de staatsmedia zaterdag gemeld. Zijn voorganger Vo Van Thuong moest in maart ontslag nemen na een groot anticorruptieonderzoek. Hij was een jaar eerder president geworden.

Lees meer »

“We gaan 2,8 miljoen zakken per dag maken”: waarom heel Europa straks chips eet uit een fabriek in Veurne

Het Amerikaanse voedingsconcern PepsiCo investeert 200 miljoen euro in zijn vestiging in het West-Vlaamse Veurne, waar de chips van Lay’s, Doritos en Cheetos worden gemaakt. Bedoeling is om de productie stevig te verhogen, naar liefst 2,8 miljoen zakken chips per dag. Hoe willen ze dat klaarspelen? En telen we daar wel genoeg aardappelen voor? “Van de 4.000 aardappelsoorten ter wereld

Lees meer »

Legio XI CPF is gastheer op dertiende Romeins Weekend

Op zondag 19 en maandag 20 mei, tijdens het pinksterweekend, ontvangt de stad opnieuw duizenden bezoekers voor het Romeins Weekend, intussen aan zijn dertiende editie toe. Thema is deze keer laat-Romeinse leger.
The post Legio XI CPF is gastheer op dertiende Romeins Weekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na megadiscotheken en typische nineties-sound pronkt België met tal van top-dj’s: waar staat ons land binnen de elektronische muziek?

Met Amber Broos en Amelie Lens staan er grote Belgische namen op de affiche van technofestival Extrema Outdoor, een van de openers van het festivalseizoen dit weekend. Ons land heeft sinds de jaren 90 een rijke traditie in verschillende genres binnen de elektronische muziek. Welke status heeft België 30 jaar na die piekperiode binnen die scene?

Lees meer »

HET RAPPORT. “Eigenlijk daagt hij alleen op om zich voor de camera’s nog eens goed kwaad te maken”: deze Kamerleden presteerden ondermaats

Welke Kamerleden deden weinig moeite om een steen te verleggen in het parlement? En waar hielden ze zich dan wél mee bezig? Van hand en spandiensten op het partijhoofdkwartier, tot een eigen partij uit de grond stampen. Anderen misten het vuur om in hun laatste jaren nog veel veranderen of zaten van in het begin niet op hun plek. Een

Lees meer »