LIVEBLOG UNION-ANDERLECHT. Aftrap! Wie wint levensbelangrijke Brusselse derby?

Een Brusselse derby met grote inzet in de Champions’ Play-offs. Anderlecht kreeg alvast goed nieuws uit de ziekenboeg. Zowel Anders Dreyer als Kasper Schmeichel zitten in de selectie voor de wedstrijd tegen Union. Volg de match op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Fikse celstraf voor Bruggelinge die vriendjes pluimde met nepreisjes en tickets voor Tomorrowland: “Haar financiële honger is onstilbaar”

Al sinds 2014 licht Kimberly C. (33) non-stop mensen op, onder andere via tweedehandswebsites. Na drie eerdere veroordelingen kreeg de Bruggelinge maandag opnieuw veertig maanden cel omdat ze meerdere vriendjes en hun familie geld aftroggelde met luxereisjes en viptickets voor Tomorrowland. De Brugse rechtbank beval haar onmiddellijke aanhouding.
The post Fikse celstraf voor Bruggelinge die vriendjes pluimde met nepreisjes

Lees meer »

Iraanse president Raisi omgekomen bij helikoptercrash: “Lichamen van negen slachtoffers geborgen”

De Iraanse president Ebrahim Raisi (63) is zondag omgekomen bij een helikopterongeluk. Ook minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian kwam bij de crash om het leven, net als de overige zeven inzittenden van het toestel. Dat bevestigt een Iraanse overheidsfunctionaris deze ochtend vroeg aan persbureau Reuters. Inmiddels zijn de lichamen van de negen slachtoffers geborgen, zo melden de hulpdiensten in

Lees meer »

Het hallucinante telefoontje van jongetje van tien naar de politie: “Papa heeft mama neergestoken. Ze heeft kindje in haar buik”

“Papa heeft mama neergestoken. Ze heeft een kindje in haar buik.” Dat hallucinante telefoontje loopt zondagmorgen binnen bij de politie van Antwerpen. Aan de andere kant van de lijn spreekt een jongetje van 10 jaar. Hij geeft de politie zijn adres. Enkele minuten later stappen de hulpdiensten het appartement binnen. De mama is overleden, de papa verkeert in levensgevaar.

Lees meer »

Zwevegems koppel ziet 112.000 euro van bankrekening verdwijnen

Vorig weekend werd een koppel uit Zwevegem het slachtoffer van bankhelpdeskfraude waarbij ze meer dan 112.000 euro van hun rekening zagen verdwijnen. Dankzij een alerte juwelier en tussenkomst van politiezone Rivierenland konden drie verdachten opgepakt worden en kon een deel van het nadeel gerecupereerd worden.
The post Zwevegems koppel ziet 112.000 euro van bankrekening verdwijnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brussels Airport boekt recordomzet

Brussels Airport Company, de uitbater van de luchthaven van Zaventem, heeft in 2023 een recordomzet gerealiseerd. De nettowinst kwam ruim drie keer hoger uit dan in 2022, maar voor het vijfde jaar op rij wordt er geen dividend uitgekeerd aan onder meer de staat. Dat heeft het bedrijf zaterdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Vrienden van Roeselarenaar vinden zijn gestolen auto in gracht

Een man uit Roeselare heeft zijn gestolen auto terug die enkele van zijn vrienden afgelopen nacht in een gracht hebben gevonden. De dief had de auto kort ervoor gestolen van op de oprit van het huis van de Roeselarenaar. De vrienden waren even ongerust omdat de portefeuille met de identiteitskaart van de eigenaar in de auto lag. Maar de Roeselarenaar

Lees meer »