Als 13-jarige was hij al te zien op tv: dit is Dino, het lief én de tourmanager van CAMILLE

“Dino, als je me hoort, ik hou van jou”: het was een vertederend moment tijdens haar Sportpaleisconcert, Camille (22) die haar lief Dino Verhelst (24) de liefde verklaarde. Hij was er niet alleen om te supporteren, Dino is ook Camilles tourmanager die zorgt dat alles backstage vlot verloopt. “Hij helpt me zelfs met de outfitwissels”, verklapte Camille aan onze krant. Hoe leerden de twee elkaar kennen, hoe verloopt het eerste jaar van samenwonen en hoe ziet hun verdere toekomst samen eruit? “Net als zij wil hij vooruit in het leven.” 

Meer krantenkoppen in België

Kunstwerk op Minnewater in Brugge mikpunt van creatieve vandalen

Opmerkelijk uitzicht vlakbij de brug over het populaire Minnewater in Brugge. Op een werk van de Triënnale daar werd door onbekenden een van de groene parkstoelen geplaatst. “Het is echt uitzonderlijk dat onze stoelen oneigenlijk gebruikt worden”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem. “Morgen zal die stoel door mijn diensten weg gehaald worden.”
The post Kunstwerk op

Lees meer »

Zonnige Lentedrink en Korte Ketenmarkt

De weergoden waren de Korte Ketenmarkt en de Lentedrink voor de Pittemse en Egemse inwoners ditmaal goed gezind, want de zon was duidelijk van de partij.
The post Zonnige Lentedrink en Korte Ketenmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Op bezoek bij Laura Hilven, stuwende kracht achter Leandro Trossard: “Toen Arsenal concreet werd, ben ik in tranen uitgebarsten”

Leandro Trossard (29) speelt het seizoen van zijn leven in de Premier League. “Vanaf dag één bij Arsenal viel onze mond open”, zegt Laura Hilven (31). Zij is al twaalf jaar de steun en toeverlaat van de Rode Duivel. “Hier heeft hij als klein jongetje zó van gedroomd.” VTM Nieuws-sportanker Lies Vandenberghe stak het Kanaal over voor een exclusief én

Lees meer »

KIJK. “Ik wil hier niet meer wonen!”: Erol (9) doodsbang nadat kogels door raam vliegen terwijl hij in de zetel zit

In Fort Worth, in de Amerikaanse staat Texas, tonen camerabeelden hoe Erol op de zetel gaat zitten en enkele seconden later kogels door de kamer vliegen. Erol duikt weg achter een kussen en brengt zich zo snel mogelijk in veiligheid. Op bewakingsbeelden van buiten is te zien hoe er vanuit een rode auto wordt geschoten. Zes jongeren die buiten het

Lees meer »