RECENSIE. Met geslaagde Sportpaleis-show verankert Camille zich als dé Vlaamse popprinses. “Dino, als je mij hoort: ik hou van jou”

Vier uitverkochte Sportpaleizen, goed voor 62.500 uitzinnige fans. Geen popprinses van eigen bodem die het de 22-jarige Camille nadoet, en dat zal Vlaanderen geweten hebben. Tijdens de opener van die concertreeks toonde de zangeres zich een vakvrouw – geholpen door een resem hits, een show waar productioneel niets op aan te merken valt én een schattige liefdesverklaring aan partner Dino. Antwerpen zag zaterdag – op kindermaat – de Vlaamse evenknie van Dua Lipa aan het werk. 

Meer krantenkoppen in België

Wat voor weer voorspellen langetermijnsmodellen voor zomer 2024: warm of koud, droog of nat?

De meteorologische lente komt stilaan ten einde. Tijdens deze regenachtige dagen kijken velen onder ons al halsreikend uit naar een zonnige zomer. Maar wat hebben de weergoden voor ons in petto tijdens de maanden juni, juli en augustus? Veel zon en hoge temperaturen? Of nog meer wolken en regen? Onze wetenschapsexpert Martijn Peters dook in de langetermijnvoorspellingen van verschillende weermodellen

Lees meer »

Morgen opnieuw code geel: “Lokaal kan de grote hoeveelheid regen voor heel wat wateroverlast zorgen”

Op sommige plaatsen ontwikkelen zich maandagnamiddag onweersbuien. De maxima liggen tussen 15 en 21 graden bij een meestal zwakke, veranderlijke wind. Voor morgen is van 9 tot 23 uur opnieuw code geel afgekondigd voor onweer. “Lokaal kan er opnieuw heel veel regen vallen”, volgens VTM NIEUWS-weervrouw Jill Peeters. Dat kan zelfs nog code oranje worden, meldt het KMI.

Lees meer »

De Kleine Prins prijst Menen in het buitenland

Basisschool De Kleine Prins uit Menen is al een tijdje bezig met een project rond internationalisering en in dat kader is deze school een Europese Erasmus+-school geworden.
The post De Kleine Prins prijst Menen in het buitenland appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zonder overname is licentie niet mogelijk”: KV Oostende heeft mirakel nodig om faillissement af te wenden

Vrijdag verschijnt KV Oostende voor het Belgisch Centrum voor Arbitrage in de Sportsector (C-Sar) om zijn licentiedossier voor te leggen. Op dit moment is de overname door Apex Capital Global echter van de baan en is er dus geen mogelijkheid om de licentie te behalen. Tijdelijk bewindvoerder Werner Van Oosterwyck geeft uitleg.
The post “Zonder overname is licentie niet

Lees meer »

Slovaakse premier Robert Fico (59) vecht na schietpartij voor zijn leven, dader zegt dat hij “niet eens is met beleid van de regering”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »