K3’tje Marthe vandaag weer te zien in musical ‘De 3 biggetjes’ na dagen afwezigheid

Marthe De Pillecyn (27) staat vandaag weer op de planken met K3. De meidengroep moest noodgedwongen enkele voorstellingen van ‘De 3 biggetjes’ zonder haar spelen, wegens ziekte. Haar understudy Charlotte Campion nam het even over, maar Marthe is nu weer aan de beterhand. 

Meer krantenkoppen in België

Cartoons bij glasbollen zetten druglijn in de kijker

Diksmuidse inwoners die hun lege glazen flessen, potjes en bokalen naar de glasbol brengen, zien er tegenwoordig een cartoon hangen. Het is een actie van het DOP, het drugsoverlegplatform, dat via een ludieke cartoon inwoners wil informeren over de druglijn.
The post Cartoons bij glasbollen zetten druglijn in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We hoeven ons niet te bewijzen”: Jasmina Rosseel (Kortrijk Spurs C) speelt zondag bekerfinale tegen ex-club SKT Cats A

Zondag spelen SKT Cats A (eerste landelijke) en Kortrijk Spurs C (tweede landelijke) de finale van de Beker van West-Vlaanderen. Bij Kortrijk spelen met Jasmina Rosseel, Lieselot Decroix, Maaike Remmerie en Mies Lepla vier speelsters met een Iepers verleden.
The post “We hoeven ons niet te bewijzen”: Jasmina Rosseel (Kortrijk Spurs C) speelt zondag bekerfinale tegen ex-club SKT Cats

Lees meer »

INTERVIEW. Jeroen Meus over zijn nieuwe verspakketten: “Op 10 minuten heb je soep die smaakt alsof ze een halve dag op het vuur heeft gestaan”

Tot voor kort had hij nog nooit met een verspakket gekookt, maar kijk, nu heeft Jeroen Meus zijn eigen ‘Dagelijkse kost’-pakketten in de winkel liggen. In een interview legt hij uit waarom hij dit doet, wat het verschil is met zijn recepten op tv en waarom hij precies met Albert Heijn in zee wilde gaan. “Mijn vrouw vindt dit geweldig,

Lees meer »

“Altijd constructief geweest”: vennootschappen van Conway weerleggen verklaringen voorlopige bewindvoerder KV Oostende

De vennootschappen van Paul Conway, die aandelen bezitten in KV Oostende, betwisten “formeel” de verklaring “die onjuiste informatie bevat” van Werner Van Oosterwyck, de voorlopige bewindvoerder bij de tweedeklasser. Dat hebben ze woensdagavond in een persbericht gemeld.
The post “Altijd constructief geweest”: vennootschappen van Conway weerleggen verklaringen voorlopige bewindvoerder KV Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Veiliger oversteken met nieuwe richtlijnen: “Zebrapaden kunnen een vals gevoel van veiligheid geven”

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) heeft nieuwe richtlijnen gepubliceerd over waar welke oversteekplaatsen nodig zijn. Voor die update ging AWV uit van de blik van de voetganger en ook het kind staat centraal bij de aangepaste richtlijnen. De voornaamste nieuwigheid is dat er geen klassieke zebrapaden (zonder middeneiland of wegversmalling) aangelegd mogen worden op wegen waar 70 km/uur of

Lees meer »

Riemer: “De teleurstelling is enorm” – “Cercle zal ons die titel niet zomaar willen geven”: Club nog op z’n hoede

Club Brugge in de pole. Dankzij zowaar Denis Odoi (35), in 2013 nog weggestuurd bij Anderlecht. Maar blauw-zwart weet dat het nog niet helemaal binnen is, tegen net de buren van Cercle volgende zondag. Anderlecht likt zijn wonden en blijft vooral na de tegengoal op stilstaande fase gefrustreerd achter. Stroeykens: “Wie Odoi moest dekken? Ik ga geen namen noemen.”

Lees meer »

Bliksemschicht slaat in nét naast vrouw: “Dat scheelde geen haar”

In het Chinese Maoming is een vrouw woensdag nipt ontsnapt aan een bliksemschicht. De vrouw was op straat het slechte weer aan het filmen toen er net naast haar een bliksemschicht insloeg. Op het moment zelf kon ze alleen maar gillen, het was pas toen ze haar video achteraf bekeek dat ze besefte waaraan ze ontsnapt was. “Dat scheelde geen

Lees meer »

Vijf maanden na veroordeling voor stalking ex staat veertiger opnieuw terecht: “Een lammetje wordt een ‘war machine’”

“How does it feel to be hunted?” Ondanks een recente veroordeling voor stalking van zijn ex-vriendin bleef een 43-jarige man uit Zwevegem maar doorgaan. De boodschap in een brief die hij haar stuurde, liet niets aan de verbeelding over. “Maar enkele maanden in de cel zullen niet helpen, enkel begeleiding”, aldus zijn advocaat.
The post Vijf maanden na veroordeling

Lees meer »