Als je relatie kraakt onder je kinderwens: ‘Al tijdens de zwangerschap voelde ik dat ik de domste beslissing ooit had gemaakt’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Conner Rousseau (Vooruit) moet toch voor rechter verschijnen wegens racistische uitspraken over Roma-gemeenschap

Er komt dan toch een openbaar proces tegen de voormalige Vooruit-voorzitter Conner Rousseau voor zijn racistische uitspraken over de Roma-gemeenschap. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en het nieuws wordt bevestigd aan onze redactie. Hoewel het parket het niet nodig vond om de politicus voor de rechtbank te brengen, heeft een Brusselse vzw hem rechtstreeks gedagvaard.

Lees meer »

Twintigers die brand stichtten in kasteel Houthulst krijgen celstraf en internering

Twee mannen van 26 jaar kregen donderdag hun vonnis na de brand, die vorig jaar het kasteel van Houthulst vernielde. De ene krijgt een celstraf, de andere wordt geïnterneerd. “Er bestaat een gevaar dat de man — eventueel in samenhang met andere factoren — opnieuw dergelijke feiten zou plegen.”
The post Twintigers die brand stichtten in kasteel Houthulst krijgen

Lees meer »

Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo

Tijdens het lang pinksterweekend beleven de 500 dansers en danseressen van Pirouette hun topmoment. Gedurende vier dagen verdeeld over vijf voorstellingen brengt de Wevelgemse dansschool haar jaarlijkse show in Kortrijk Xpo. Die draagt dit jaar de titel ‘Dance Colors My Life’.
The post Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Joost Klein maakt spectaculaire ‘comeback’ op podium in Nederland: “Bedankt voor jullie liefde”

Het bleef spannend tot het allerlaatste moment, maar Joost Klein (26) staat zondagavond dan toch op het podium van het Freshtival in het Nederlandse Enschede. Hij spreekt het publiek liefdevol toe: “Ik ben een beetje overweldigd, maar ik hou van deze mentaliteit.” Het is zijn eerste optreden sinds zijn diskwalificatie op het Eurovisiesongfestival in Zweden.

Lees meer »

Lichaamstaalexpert analyseert gedrag van De Wever, Van Grieken en Rousseau in ‘Het conclaaf’: “Hij doet vaak zijn ogen dicht. Hij wil daar weg”

Ogen die lang dichtgaan, wenkbrauwen die fronsen, lippen die op elkaar gedrukt worden: het gesprek tussen Bart De Wever (N-VA), Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en Conner Rousseau (Vooruit) in VTM-programma ‘Het conclaaf’ was meer dan een verbale confrontatie. Experte Dana Ketels analyseerde de lichaamstaal van de drie met een onbevangen en apolitieke blik. “Normaal heeft hij veel minder mimiek

Lees meer »

“Cercle zal ons die titel niet zomaar willen geven”: Club nog op z’n hoede – Stroeykens: “Ik ga geen namen noemen”

Club Brugge in de pole. Dankzij zowaar Denis Odoi (35), in 2013 nog weggestuurd bij Anderlecht. Maar blauw-zwart weet dat het nog niet helemaal binnen is, tegen net de buren van Cercle volgende zondag. Anderlecht likt zijn wonden en blijft vooral na de tegengoal op stilstaande fase gefrustreerd achter. Stroeykens: “Wie Odoi moest dekken? Ik ga geen namen noemen.”

Lees meer »

KIJK. Goed nieuws voor containerschip dat al maanden vastzit in Baltimore: laatste restanten van ingestorte brug eindelijk weggehaald

Amerikaanse reddingswerkers hebben de laatste overblijfselen van de Francis Scott Key Bridge in Baltimore gecontroleerd tot ontploffing gebracht. De 2,6 kilometer lange verkeersbrug stortte op 26 maart vrijwel volledig in nadat een stuurloos containerschip tegen een pijler was gevaren. Daarna blokkeerden enorme brokstukken de toegang tot de drukke haven van Baltimore. Het slopen van de laatste brugonderdelen is een cruciale

Lees meer »

Weermannen over de zure reacties die ze krijgen op slecht weer: “Als je daar niet tegen kan, moet je een andere job zoeken”

De start van het verlengde pinksterweekend belooft regen en intense buien, mogelijk vergezeld van onweer. Hoewel ze boven alle verdenking staan, krijgen weermannen zoals David Dehenauw, Frank Duboccage en zelfs de gepensioneerde Frank Deboosere vaak de schuld. “Bij de zoveelste plensbui is het toch even de moed bijeenrapen.” Hoe gaan ze om met die negativiteit?

Lees meer »