Romy (41) uit ‘The Sky is the Limit’ opent pop-upwinkel in de Lippenslaan in Knokke: “Op vraag van onze klanten”

Romy Biscop (41), die we nog kennen van het Play4-programma ‘The Sky is the Limit’, opent al zeker tot eind oktober een tijdelijke winkel in de Lippenslaan in Knokke-Heist. “Onze klanten wilden dat we hier zouden starten en dus ging ik op zoek”, zegt ze.

In Tongerlo opende ze in 2009 haar eerste winkel Mio Caro van amper 40 vierkante meter. Het werd een succes. Romy verhuisde haar zaak na vier jaar naar Zandberg, in een veel ruimer pand, maar ook dat werd te klein. In april 2018 volgde een verhuis naar een oude bakkerij schuin tegenover de winkel met een ruimte van liefst 1.200 m².

Poll op Instagram

Enkele jaren geleden was ze te zien in ‘The Sky is the Limit’ op Play4. We leerden haar daar kennen als een hardwerkende, maar ook genietende onderneemster. En nu zit ze dus ook in Knokke-Heist. “We hadden al heel wat klanten uit deze streek. Ik organiseerde een poll op Instagram en de uitkomst was duidelijk: onze klanten wilden dat we hier een winkel hadden. Ik ging op zoek naar een pand en ben uiteindelijk in de Lippenslaan terechtgekomen. Ons team heeft er heel veel zin in. We blijven zweren bij ons product: betaalbare damesmode.” (MM)

The post Romy (41) uit ‘The Sky is the Limit’ opent pop-upwinkel in de Lippenslaan in Knokke: “Op vraag van onze klanten” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Alles vereiste de krabbel van de heer Trump”: oud-fixer nam lening om zwijggeld Stormy Daniels voor te schieten

Oud-raadsman Michael Cohen getuigde maandag tegen zijn voormalig werkgever Donald Trump in de zwijggeldzaak tegen de Amerikaanse oud-president. Cohen wordt gezien als kroongetuige, wiens betoog volgens de aanklagers moet helpen bewijzen dat Donald Trump de wettelijke betaling van zwijggeld op illegale wijze probeerde te verhullen: “Alles vereiste de ondertekening van de heer Trump”, zei de voormalige vertrouweling van de oud-president.

Lees meer »

“Cercle zal ons die titel niet zomaar willen geven”: Club nog op z’n hoede – Stroeykens: “Ik ga geen namen noemen”

Club Brugge in de pole. Dankzij zowaar Denis Odoi (35), in 2013 nog weggestuurd bij Anderlecht. Maar blauw-zwart weet dat het nog niet helemaal binnen is, tegen net de buren van Cercle volgende zondag. Anderlecht likt zijn wonden en blijft vooral na de tegengoal op stilstaande fase gefrustreerd achter. Stroeykens: “Wie Odoi moest dekken? Ik ga geen namen noemen.”

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Netanyahu tegen soldaten: “Strijd om Rafah is beslissend” – Spanje weigert schip met explosief materiaal voor Israël toegang

Israël zal extra troepen inzetten bij het grondoffensief in Rafah. Dat heeft de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant donderdag verklaard. De gevechten zullen er ook “intenser” worden. De slag om Rafah is “beslissend voor Israël”, vatte de Israëlische premier Benjamin Netanyahu wat later samen tijdens een toespraak voor soldaten. “Het is een strijd die veel dingen zal beslissen in

Lees meer »

“Anderlecht was zó machteloos dat het Park moedeloos werd”

Anderlecht moest alweer zijn meerdere erkennen in Club Brugge. En zakte zo voor een tweede keer in deze Champions’ Play-offs door de ondergrens. “Het manoeuvre van Hayen zette Riemer en paars-wit schaakmat”, zag onze chef voetbal Niels Poissonnier. En dus vliegt de helikopter zondag allicht naar Sint-Andries. “Al is Club best op z’n hoede. Miron Muslic is een bijzondere coach.”

Lees meer »

REPORTAGE: Heel Europa kijkt naar Ninove, maar vooral naar Vlaams Belanger Guy D’haeseleer: “Iedereen wil het reservaat Ninove bezoeken”

Een centrumstad met niet meer dan 40.000 inwoners in Oost-Vlaanderen, en toch kijkt iedereen tegenwoordig naar Ninove. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen bestaat de kans dat het de eerste gemeente wordt met een absolute meerderheid voor Vlaams Belang. Dat heeft de partij te danken aan één man: Guy D’haeseleer. Dit weekend kon u in deze krant nog lezen dat hij in

Lees meer »