Kartje Kilo sluit tweede seizoen Iedereen Beroemd af op Ieperse Grote Markt

Voor de (voorlopig) laatste aflevering van Radio Mano Sport voor Iedereen Beroemd staat Kartje Kilo met de bekende caravan op maandag 6 mei vanaf 16 uur op de Grote Markt van hun thuisstad Ieper. “Hét ideale moment om eens te komen curieuzeneuzen”, klinkt het op de Facebookpagina van Kartje Kilo.

Iedereen die zich wil laten becommentariëren door Radio Mano Sport én daarmee op de nationale televisie wil komen, krijgt daarvoor een laatste kans op maandag 6 mei. Voor de laatste opnames van de rubriek van Kartje Kilo in het Een-programma zakken Johan Feys en Wouter Sinaeve immers af naar de Grote Markt in hun thuisstad Ieper.

“Joehoe! De laatste opnames voor Iedereen Beroemd vinden plaats in… Ieper! We staan volgende week maandag, 6 mei, vanaf 16 uur op de Grote Markt in onze thuisstad. Hét ideale moment om eens te komen curieuzeneuzen of gewoon te passeren en wie weet… enkele dagen later al te schitteren op TV!”, klinkt het op de Facebookpagina van Kartje Kilo.

Radio Mano Sport

Na een carrière van twintig jaar is het straattheaterduo Kartje Kilo al een tijdje befaamd in de Westhoek, maar dankzij hun rubriek in Iedereen Beroemd braken ze vorig jaar ook door bij televisiekijkend Vlaanderen.

Radio Mano Sport is een act waarbij ze live commentaar op nietsvermoedende voorbijgangers. “Het is een formule die aanslaat en we krijgen veel positieve reacties. Ook op sociale media gaan die filmpjes (die op Youtube te vinden zijn, red.) echt wel hard. Vooral op TikTok merken we dat we ook jongeren enthousiast krijgen rond het concept.”

Tweede seizoen

Hun komische tussenkomsten in combinatie met jolige plaatjes vielen blijkbaar ook in de smaak bij de programmamakers van Iedereen Beroemd want eind december 2023 kregen ze groen licht voor een tweede seizoen die begon in februari en nu dus wordt afgesloten in hun thuisstad Ieper. Vorige maand stond hun caravan trouwens ook al bij de buren in Poperinge. (TOGH)

The post Kartje Kilo sluit tweede seizoen Iedereen Beroemd af op Ieperse Grote Markt is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Lasterzaak oud-burgemeester Rita Demaré uit Hooglede komt voor assisen

De lasterzaak die oud-burgemeester van Hooglede Rita Demaré (CD&V) aanspande tegen de oprichters van een Facebookgroep, wordt doorverwezen naar het hof van assisen. Dat is de rechtbank waar de zwaarste misdrijven worden behandeld, zoals moord. De zaak kwam eerst voor de correctionele rechtbank, maar die oordeelde dat er sprake is van een drukpersmisdrijf. En daarvoor is assisen bevoegd.

Lees meer »

Socialisten op kop in peiling bij verkiezingen in Catalonië

De socialistische partij van de Spaanse premier Pedro Sánchez lijkt de regionale verkiezingen in Catalonië gewonnen te hebben, zo blijkt uit een peiling die zondag is gepubliceerd na het sluiten van de stemlokalen. Ook de separatistische partijen zouden samen een meerderheid behalen.

Lees meer »

Vijftigste huwelijksverjaardag van Daniel en Jenny

Op vrijdag 17 mei zijn Daniel Tant (74) en Jenny Mahieu (69) exact vijftig jaar getrouwd. Ze wonen in het Populierenhof in Langemark. De twee leerden elkaar kennen op een kermisbal in 1972 in feestzaal Casino in Langemark, waar twee jaar later ook het huwelijksfeest plaatsvond. Daniel werkte tijdens zijn beroepsloopbaan eerst in een tegelfabriek
The post Vijftigste huwelijksverjaardag

Lees meer »

Privébedrijf zal Noord-Zuidverbinding in Houthalen-Helchteren bouwen, Vlaanderen zal de bouw 30 jaar lang afbetalen

De Vlaamse regering gaat in zee met een privévennootschap voor de heraanleg van de Noord-Zuidverbinding in Houthalen-Helchteren. Er zal gewerkt worden met een PPS-formule, een publiek-private samenwerking. Een privébedrijf moet dus alle kosten voorschieten – zo’n 1,4 miljard euro – en zal ook 30 jaar lang instaan voor het onderhoud. De Vlaamse overheid zal in ruil elk jaar een deel

Lees meer »

Bart De Wever springt uit een vliegtuig boven ‘zijn’ Antwerpen (en de echte reden moest onze reporter niet ver zoeken)

Met tegenvallende peilingen en op vier weken voor de verkiezingen slaat de N-VA-campagne een versnelling hoger. Dat mag je letterlijk nemen: met een pieksnelheid van 227 kilometer per uur sprong voorzitter Bart De Wever gistermiddag uit een vliegtuig boven ‘zijn’ Antwerpen. Partijleden hielden hun hart vast, en héél even werd het ook nog spannend, zo zag onze reporter die in

Lees meer »

PORTRET. Wie is schutter Juraj Cintula (71), de man die Slovaakse premier neerschoot? “Iedere normale mens verwerpt geweld”

In Slovakije is de man die premier Robert Fico neerschoot, aangeklaagd voor moord met voorbedachten rade. Daarvoor riskeert hij levenslang. Juraj Cintula (71) zou aan de politie hebben verteld dat hij Fico alleen wou verwonden, maar geen spijt heeft van zijn daad. Wat weten we intussen over zijn motieven? Dweepte hij werkelijk met extreemrechts? Waarom nam hij het eerder voor

Lees meer »