Vix’ Ceramics neemt dit weekend deel aan ‘Atelier in Beeld’

In het weekend van 4 en 5 mei vindt in heel Vlaanderen en Brussel Atelier in Beeld plaats. Ook Vicky Spittael (48), alias Vix’ Ceramics, gooit van 11 tot 18 uur de deuren van haar atelier in Middelburg open voor het grote publiek.

“Op zaterdag 4 mei staan er workshopdemonstraties van mensen die bij mij les volgen op het programma en op zondag 5 mei geef ik zelf demonstraties”, zegt Vicky, die al een zevental jaar met veel passie originele keramiekkunst maakt. “Onder het moto More is more ga ik zonder compromissen te sluiten voor kleurrijk werk, dat steeds voor zichzelf spreekt”, aldus Vicky, die van 4 tot 9 juli ook tentoonstelt op de groepsexpo Spectrum in de Garemijnzaal in het Brugse Belfort. Vix’ Ceremics is te vinden in de Kloosterstraat 1 in Middelburg.

Meer info op www.vixceramics.be

The post Vix’ Ceramics neemt dit weekend deel aan ‘Atelier in Beeld’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik volgde m’n instinct”: Lucinda Brand stopt om ploeggenote te helpen na zware crash, maar krijgt aan finish rekening gepresenteerd

Elisa Balsamo (Lidl-Trek) kent het verdict na haar zware valpartij in de Ronde van Burgos. Ze liep breuken op aan de neus en de hand. Haar ploeggenote Lucinda Brand kneep de remmen dicht om Balsamo te helpen, maar krijgt de rekening gepresenteerd. Ze bolde daardoor namelijk drie minuten na de winnares over de streep en krijgt die tijdachterstand ook effectief

Lees meer »

Sam Gooris brengt na bijna tien jaar nieuwe single ‘Arrivederci’ uit: “Ik ben trots op de nieuwe single, maar ook op de hoes die mijn zoon ontwierp”

Met de gloednieuwe solosingle ‘Arrivederci’ bedankt knuffelbeer en publiekslieveling Sam Gooris zijn publiek met een meezinger van formaat. “De Vlaamse versie van het origineel van de broers van Passel, twee internationale kleppers, lag blijkbaar al een paar jaar te wachten op mij (lacht). Toen we in de studio zaten, samen met Yannic Fonderie, hebben die twee gasten mij dat verteld.

Lees meer »

België op 3e plaats op Europese ranking LGBTI+-rechten: “Wetgeving in goede richting, maar samenleving niet altijd mee”  

Ons land staat dit jaar op de 3e plaats in de jaarlijkse Europese Rainbow Index. Daarvoor wordt geëvalueerd hoe inclusief het beleid van een land is op vlak van LGBTI+-rechten. Rémy Bonny, directeur van vzw Forbidden Colours, geeft meer uitleg bij deze ranglijst. "Dit jaar halen we 78 procent, maar dat betekent ook dat we nog 22 procent kunnen verbeteren."

Lees meer »

RWDM beëindigt samenwerking met CEO Gauthier Ganaye

Hij degradeerde met KV Oostende, verliet dat zinkend schip voor RWDM en degradeerde opnieuw. Gauthier Ganaye betaalt de rekening voor de sportieve tegenslag in Molenbeek en moet RWDM verlaten. “Een wens van de club en Eagle Football.” Ook de samenwerking met Tom Chambers en Oliver O’Connell wordt stopgezet.

Lees meer »