Metejoor komt deze avond wegens ziekte niet optreden in Schiervelde in Roeselare

Zopas vernamen we dat het optreden van Metejoor in Schiervelde in Roeselare is geannuleerd wegens ziekte van de zanger.

Volgens organisator PMLE was de zaal al in orde en kwamen de muzikanten al aan, maar plots vernamen ze van het management dat Metejoor niet kan langskomen wegens ziekte. Er wordt gekeken voor een andere datum. (PADI)

The post Metejoor komt deze avond wegens ziekte niet optreden in Schiervelde in Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Brugs ereburgemeester Patrick Moenaert overleden op 75-jarige leeftijd

De Brugse politicus Patrick Moenaert (CD&V) is woensdagavond op 75-jarige leeftijd overleden. In 1982 werd Moenaert voor de eerste keer gemeenteraadslid. Tussen 1988 en 1994 was hij voorzitter van het OCMW. En in 1995 werd de christendemocraat verkozen tot de jongste burgemeester uit de Brugse geschiedenis. Uiteindelijk zou hij 18 jaar op die stoel blijven zitten en werd hij één

Lees meer »

Mislukte staatsgreep in Congo live uitgezonden op Facebook

In Congo heeft het leger afgelopen nacht een staatsgreep weten te voorkomen. Dat meldt een woordvoerder in een korte toespraak op de staatszender. Verder vonden er ook verschillende arrestaties plaats. Opmerkelijk was dat er gelijktijdig met de aanval een livestream te volgen was op de Facebookpagina van de regeringstegenstander.

Lees meer »

Advocaat doet aangifte tegen beoogde Nederlandse premier Plasterk voor valsheid in geschrifte

De Amsterdamse advocaat Henri Sarolea heeft afgelopen donderdag aangifte gedaan tegen Ronald Plasterk, die in beeld zou zijn om premier te worden in Nederland. De advocaat bevestigt dat na berichtgeving van NRC. Volgens Sarolea heeft de wetenschapper en oud-PvdA-bewindsman zich schuldig gemaakt aan valsheid in geschrifte en overtreding van de Wet op de economische delicten.

Lees meer »

Britse juf wiskunde heeft seks met twee minderjarige leerlingen en wordt ook zwanger: “Ze had me wijsgemaakt dat ze geen kinderen kon krijgen”

Een Britse onderwijzeres is schuldig bevonden aan seks met twee minderjarige jongens waar ze les aan gaf. Ontkennen was lastig vermits een van hen haar ook… zwanger gemaakt had. “Rebecca Joynes had me wijsgemaakt dat ze geen kinderen kon krijgen”, vertelde de leerling in kwestie. Op 4 juli valt het verdict in de strafmaat.

Lees meer »

Hoe zal prins Laurent de energiewereld hertekenen? “Da’s niets minder dan de heilige graal”

Mogen we weldra een modern sprookje schrijven over de verstoten Belgische prins die als pionier de heilige graal in de energiewereld ontdekt en onze economie groener en zuiniger laat draaien? Het zou kunnen, maar vooralsnog lijken – zacht uitgedrukt – niet alle signalen in de richting te wijzen dat prins Laurent maar beter snel z’n dotatie opgeeft om ‘entrepreneur’ te

Lees meer »