Eén persoon overleden na zwaar ongeval op E19 bij Brecht

Ter hoogte van Sint-Job-In-’t-Goor op de E19 is zaterdagavond een zwaar ongeval gebeurd. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum op X. De weg was een tijdje versperd in de richting van Nederland. Bij het ongeval kwam één persoon om het leven. 

Meer krantenkoppen in België

Criminaliteit in regio Wervik blijft duren: ook ramkraak op apotheek in Wervicq-Sud

De verschillende ramkraken de afgelopen weken in Wervik, Menen, donderdagnacht in Lauwe en zaterdagnacht in Geluwe zijn blijkbaar geen gevallen die alleen moeten worden gelinkt aan deze regio. Mogelijk sloeg dezelfde dader of bende immers ook toe in de apotheek Titeca, vlak over de grens in Wervicq-Sud.
The post Criminaliteit in regio Wervik blijft duren: ook ramkraak op apotheek

Lees meer »

Nu prinses Elisabeth officieel afgestudeerd is aan Oxford: hoe ziet haar toekomst er precies uit?

“Ze is heel bedachtzaam en ze neemt haar werk heel serieus.” Na een bacheloropleiding van drie jaar studeert prinses Elisabeth dinsdag af aan de universiteit van Oxford. Veel tijd om te bekomen heeft onze kroonprinses echter niet, want de 22-jarige dochter van koning Filip en koningin Mathilde wordt binnenkort verwacht op de prestigieuze Amerikaanse universiteit Harvard. Maar hoe zien de

Lees meer »

Julie Puype neemt deel aan Miss België:“Wil jongeren altijd helpen”

Het kroontje van Miss België, een droom voor veel meisjes, ook voor de Hertsbergse Julie Puype (17). Ze droomt in de eerste plaats van de titel ‘Miss West-Vlaanderen’. Ze zal samen met 20 andere meisjes uit de provincie strijden voor die titel. De overwinning zou haar een ticket geven om deel te nemen aan de nationale Miss België-verkiezing.
The

Lees meer »

Mattel lanceert nu ook blinde Barbie-pop

De bekende Barbie-pop heeft nu ook een variant met een visuele beperking. Speelgoedfabrikant Mattel wil op die manier een bredere afspiegeling van de maatschappij tonen in zijn producten. De nieuwe pop heeft een stok en draagt een zonnebril, zo zegt het bedrijf.

Lees meer »

SK Nieuwkerke (2B) wil weer stevige thuisreputatie opbouwen

Het nieuwe seizoen betekent voor SK Nieuwkerke de opening van de nieuwe kantine en kleedkamers. De komende weken werkt de ploeg van trainer Patrick Van Hoof volop toe naar de competitiestart op zondag 1 september tegen zijn ex-ploeg KSK Vlamertinge A.
The post SK Nieuwkerke (2B) wil weer stevige thuisreputatie opbouwen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Liveblog Olympische Spelen – Rapper Snoop Dogg draagt olympische fakkel, Belgische delegatie “wil beter scoren dan in Tokio”

Vanavond wordt tijdens een grote openingsceremonie in hartje Parijs het officiële startschot gegeven van de Olympische Spelen. De dag begon echter dramatisch. Na doelgerichte brandstichtingen op het Franse spoor is het hogesnelheidsnetwerk ernstig verstoord. Het BOIC heeft zijn sportieve ambitie uitgesproken: "Beter scoren dan in Tokio." Toen behaalde de Belgische delegatie 7 medailles.

Lees meer »