KIJKRAPPORT. ‘Niks te zien’: “‘Ik stel voor dat jij rijdt’, grapte de slechtziende presentator”

Dé tv-trend – BV’s die openhartig in hun ziel laten kijken, bij voorkeur in het buitenland – is nog steeds niet tot de laatste druppel uitgemolken. Het nieuwste bewijs daarvan heet ‘Niks te zien’, een gloednieuw VRT1-format waarin de slechtziende Karl Meesters (44) op reis trekt met – jawel – bekende muzikanten. De eerste aflevering was niet perfect, maar wel heel ontwapenend. 

Meer krantenkoppen in België

ANALYSE. Poetin wil nog veel meer oorlog. Zowel in de ruimte als in de tijd

Het lijkt goed nieuws dat Vladimir Poetin een man zonder militaire ervaring benoemt tot defensieminister, een al wat versleten kerel als legerstafchef behoudt en de allergrootste havik in zijn entourage ontslaat. Je zou er zelfs een heel voorzichtig teken van dooi in kunnen zien. Maar niets is minder waar. De stoelendans betekent juist dat Rusland zich klaarmaakt voor nog veel

Lees meer »

Sint-Bavokoor en Mariakoor bundelen de krachten

Op zaterdag 25 mei om 20 uur zingt het Sint-Bavokoor samen met het Koninklijk Mariakoor uit Heestert tijdens het concert ‘I Believe’ in de Sint-Bavokerk. “Een titel als ‘Ik geloof’ is misschien gedurfd in deze tijden, maar is niet lichtvaardig gekozen”, zegt dirigent Wim Vancauwenberghe (54).
The post Sint-Bavokoor en Mariakoor bundelen de krachten appeared first on KW.be.

Lees meer »