Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’: “Ik liet mijn platencontract ontbinden. Mensen verklaarden me gek”

Dankzij haar overwinning in ‘Star academy’ straalde Katerine Avgoustakis (40) aan het showbizzfirmament, tot ze van de ene op de andere dag besliste om de spotlights vaarwel te zeggen. “Mensen verklaarden me gek, maar ik had er geen zin meer in”, vertelt ze. Vandaag voelt Katerine zich opnieuw klaar om te zingen in ‘Sing again’, nadat ze het afgelopen jaar door een diep dal ging. “Ik kampte met paniekaanvallen, kon geen gesprekken meer volgen… Het was héél pittig.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. Israël voert grondoperatie in Rafah op – Houthi’s willen álle schepen aanvallen die naar Israël varen

Israël zal extra troepen inzetten bij het grondoffensief in Rafah. Dat heeft de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant donderdag verklaard. De gevechten zullen er ook “intenser” worden. “Hamas is geen organisatie die zich kan organiseren, heeft geen reservisten en kan niet in reservevoorraden voorzien. Het resultaat is dat we Hamas uitputten”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Senne uit ‘De mol’: “Ik heb me er vaak op betrapt dat ik het per ongeluk bijna verraden had”

Sociaal werker Senne Van der Zweep (28) onthulde zichzelf zondagavond als de ultieme saboteur: de mol. Acht afleveringen lang hield hij z’n identiteit geheim, al was dat niet altijd even gemakkelijk. Dat vertelt hij net na de grote onthulling in ‘De Mol: Behind The Scenes’. “Ik had het per ongeluk bijna verraden tijdens één van de eerste dagen in Sicilië.”

Lees meer »

“Met vrouwenrechten heeft het ‘baren voor de natie’ van Vlaams Belang niets te maken”

Als het van Vlaams Belang afhangt, krijgen vrouwen straks een financiële duw in de rug om extra kinderen te baren. De partij wil de eenmalige geboortepremie verdubbelen van 1.200 naar 2.400 euro als vrouwen voor hun dertigste bevallen. Het idee staat in de verkiezingsbrochure van de partij over het gezin, een thema dat extreemrechts traditioneel na aan het hart ligt.

Lees meer »

België maakt 9 miljoen vrij om Oekraïense energie-infrastructuur te herstellen

België trekt 9 miljoen euro uit om energie-infrastructuur in Oekraïne, die vaak het doelwit is van Russische aanvallen, te helpen herstellen. Dat heeft minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) vrijdag aangekondigd. Het geld zal gaan naar het United Nations Development Programme (UNDP), een VN-organisatie die gespecialiseerd is in economische ontwikkeling.

Lees meer »

Lokerse Feesten en Rijversfestival zien Joost Klein-effect: “Ticketverkoop schiet de hoogte in”

De ticketverkoop van de festivals Lokerse Feesten en Rijversfestival ligt de laatste dagen fors hoger dan normaal. De organisaties wijzen naar de populariteit van de Nederlandse zanger Joost Klein. Hij staat zowel bij de Lokerse Feesten als bij Rijversfestival geprogrammeerd. "Door alles wat er dit weekend rond hem te doen was, lijken meer mensen nieuwsgierig om hem in het echt

Lees meer »

Gepland bezoek van Oekraïense president Zelenski aan ons land gaat niet door “vanwege situatie aan het front”

De Oekraïense president Volodimir Zelenski heeft zijn geplande bezoek aan ons land uitgesteld. Hij zou deze namiddag premier Alexander De Croo (Open VLD) ontmoeten, en daarna doorreizen naar Spanje en Portugal. Volgens Portugese media is het bezoek uitgesteld door de precaire toestand aan het front. "Het is niet het beste moment om Oekraïne te verlaten", zegt ook VRT NWS-journalist Marijn

Lees meer »