Sterren van weleer staan opnieuw op het podium in nieuw programma ‘Sing Again’: “Voel me heel klein om hier terug te staan”

Ze wonnen Idool in 2004, Star Academy in 2005 en Belgium’s Got Talent in 2013. Ze werden plots beroemd in Vlaanderen en door het publiek op handen gedragen. Maar hoe brengen Joeri Fransen, Katerine Avgoustakis en Michael Lanzo het er 20, 19 en 11 jaar na hun allereerste auditie vanaf? In het nieuwe ‘Sing Again’ brengen deze talenten hun auditie van weleer nog een keer live op het podium. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw kippenhok voor leerlingen van basisschool De Driespan

Koekoek! Voor de kinderen van basisschool De Driespan in de Tempeldreef stond er een leuke verrassing te wachten. Dankzij de Milieuzorg Op School-subsidie van stad Gistel kon de school een splinternieuw kippenhok aankopen en installeren.
The post Nieuw kippenhok voor leerlingen van basisschool De Driespan appeared first on KW.be.

Lees meer »

En plots is Israël een van de favorieten voor het Songfestival: “Als Israël wint, is het voortbestaan van de wedstrijd in gevaar”

Al maanden is er ophef over het feit of het land wel mag meedoen aan het Eurovisiesongfestival, maar we zijn één dag voor de grote finale en plots is Israël zelfs favoriet om de liedjeswedstrijd zowaar te winnen. Zou een zege van Eden Golan met ‘Hurricane’ ook het Songfestival omver blazen? Hoe komt dat Israël opeens zo’n grote kans maakt?

Lees meer »

Is de kritiek op “circusact” terecht? Duitse spelers vernemen EK-selectie op heel originele wijze, wellicht ook goed nieuws voor Deniz Undav

Een droge opsomming van de EK-kern? Niet zo bij Duitsland. Niclas Füllkrug hoorde van zijn selectie vandaag via de ochtendradioshow live op WDR1, de Duitse dakbewerkster en influencer Chiara gaf maandag Manuel Neuer vrij en de 93-jarige ‘Oma Lotti’ onthulde Jonathan Tah via een taart. Volgens Bild is ex-Unionspits Deniz Undav de volgende in de rij.

Lees meer »

Jan Lievens en Joke Verhelst uit Koekelare op nationale Open Vld-lijst: “Plicht om partij te steunen”

Op vraag van de lijsttrekkers Vincent Van Quickenborne en Jasper Pillen heeft het bestuur van Open Vld Koekelare Jan Lievens en Joke Verhelst voorgedragen als kandidaten voor de nationale verkiezingen in juni 2024. Beide kandidaten komen uit een donkerblauwe familie en zijn liberalen pur sang.
The post Jan Lievens en Joke Verhelst uit Koekelare op nationale Open Vld-lijst: “Plicht

Lees meer »

EK-dorp in de ION Arena: voetbalwedstrijden op groot scherm en ook twee fuiven op voormalige site Strobbe

Drie Izegemse ondernemers hebben de schouders gezet onder een nieuw ‘EK-dorp’ in Izegem. En daarvoor kwamen ze op een wel heel unieke locatie terecht: de voormalige drukkerij Strobbe. Die wacht nu nog op de sloop door vastgoedontwikkelaar ION, die eigenaar is van de site. Deze zomer maken Michiel Delheye, Tom Sintobin en Frederic Boulez er een eventlocatie van. “We zenden

Lees meer »

Europees lijsttrekker Hilde Vautmans komt vlak voor verkiezingen in opspraak, en dat is niet alleen vervelend voor haar

Foutief gebruik van Europees geld en medewerkers en een toxische werksfeer. Het is het weekblad Knack dat deze aantijgingen in de schoenen schuift van Europees lijsttrekker Hilde Vautmans. De Open VLD’ster ontkent formeel elke beschuldiging, maar op minder dan een maand voor de verkiezingen is het niet alleen voor haar, maar ook voor Open VLD een bijzonder vervelende zaak.

Lees meer »

Een Hart voor West-Vlaanderen schenkt € 5.000 aan project Be-Strong van vzw Habbekrats

Een Hart voor West-Vlaanderen steunt projecten die zich inzetten voor kanszoekende kinderen en jongeren. Uit de nieuwe projecten die zich kandidaat stelden voor 2024 werden er 33 geselecteerd, waaronder Be-Strong van vzw Habbekrats. Het wekelijks project dompelt Kortrijkse kinderen en jongeren via een kwalitatieve training onder in de wereld van boksen en fitnessen om zo fysiek en mentaal weerbaarder te

Lees meer »