KIJK. Zo klinkt Luka Cruysberghs zeven jaar na haar auditie in ‘The Voice’ in nieuw programma ‘Sing Again’

In 2017 blies de toen piepjonge Luka Cruysberghs de coaches van ‘The voice van Vlaanderen’ weg met haar auditie op ‘Sweet Dreams’ van Marilyn Manson. Zeven jaar na die memorabele auditie staat Luka met datzelfde nummer opnieuw op het podium in de gloednieuwe vrijdagavondshow ‘Sing Again’. 

Meer krantenkoppen in België

Bouwplezier te huur bij Brickfun

De naam van hun bedrijfje zegt het helemaal: Brickfun4rent. Blokjesplezier te huur: Kristof en Wendy verhuren Lego-sets. “Niet iedereen wil of kan veel geld uitgeven aan iets wat je één keer maakt en dan weer in de doos stopt. Dus is dit een ideale oplossing”, klinkt het.
The post Bouwplezier te huur bij Brickfun appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zes beklaagden voor rechter na gevecht in danscafé De Viking in Oostduinkerke

Zes beklaagden moesten zich bij de strafrechter in Veurne verantwoorden voor een onderling gevecht in het populaire danscafé De Viking in Oostduinkerke. Bijna allen minimaliseerden ze de feiten of stelden ze vooral tussenbeide te zijn gekomen.
The post Zes beklaagden voor rechter na gevecht in danscafé De Viking in Oostduinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dit had fataal kunnen aflopen”: jonge renster ontsnapt aan drama nadat onoplettende ploegleider haar ten val brengt met volgwagen

De Franse jeugdrenster Amandine Muller (17) is zondag aan een drama ontsnapt tijdens het Frans kampioenschap voor vrouwen junioren. Ze reed samen met latere winnares Célia Gery aan de leiding in de wedstrijd, toen ze plots werd aangereden door de volgwagen van Gery’s ploegleider. “We zijn zo dankbaar dat ze niet naar de rechtse kant is gevallen”, zei Adam Hansen,

Lees meer »

Sparta Dikkebus grijpt net naast promotie

De Spartanen van Dikkebus zijn er net niet in geslaagd om een ticket te veroveren naar tweede provinciale. In de eerste ronde van de eindronde verloren ze na strafschoppen van Daring Ruddervoorde.
The post Sparta Dikkebus grijpt net naast promotie appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Alles vereiste de krabbel van de heer Trump”: oud-fixer nam lening om zwijggeld Stormy Daniels voor te schieten

Oud-raadsman Michael Cohen getuigde maandag tegen zijn voormalig werkgever Donald Trump in de zwijggeldzaak tegen de Amerikaanse oud-president. Cohen wordt gezien als kroongetuige, wiens betoog volgens de aanklagers moet helpen bewijzen dat Donald Trump de wettelijke betaling van zwijggeld op illegale wijze probeerde te verhullen: “Alles vereiste de ondertekening van de heer Trump”, zei de voormalige vertrouweling van de oud-president.

Lees meer »

Oekraïense dames verzorgen je nagels in Sanapolis: “Dit is sociaal ondernemen”

Op de site Sanapolis – het voormalige Elisabethziekenhuis dat herbestemd werd als gezondheids-, toeristisch-, en recreatief centrum – richten de oorlogsvluchtelingen Nadiia en Svitlana het salon Sana Beauty in. Ze mikken op mensen uit de regio die op een professionele manier hun nagels willen laten verzorgen.
The post Oekraïense dames verzorgen je nagels in Sanapolis: “Dit is sociaal ondernemen”

Lees meer »

Basisschool Zuid schenkt 4.400 euro aan Run for Air

De opbrengst van de jaarlijkse sponsorloop van de Stedelijke Basisschool Zuid Stasegem werd geschonken aan ‘Run for Air’, een initiatief van de Mucovereniging, die personen met muco helpt om een sport of bewegingsactiviteit uit te oefenen.
The post Basisschool Zuid schenkt 4.400 euro aan Run for Air appeared first on KW.be.

Lees meer »