Kaaiman kiest keurig | Cordon bleu

06:00 Als ze nog veel pseudowetenschappers, archetypische betwetertjes van De Morgen en de slechtste moderator van de VRT in de ring sturen tegen Els Ampe, zoals vrijdag in ‘De afspraak op vrijdag’, haalt V… 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Oekraïne zegt terreuraanslag door Russische militaire inlichtingendienst in Kiev verijdeld te hebben

De Oekraïense veiligheidsdienst SBU zegt een terroristische aanslag in Kiev verijdeld te hebben. Die zou beraamd zijn door de Russische militaire inlichtingendienst GROe en stond gepland voor 9 mei. Bij een Oekraïense raketaanval is daarnaast een olieraffinaderij in Rovenky (Loehansk) in vlammen opgegaan. Volgens het hoofd van de bezette regio werden ook huizen in de buurt getroffen. Daarbij vielen volgens

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Oostende?

Ben jij een echte ‘Ostendenoare’? Heb je ook zo genoten van het laatste album van Arno? Ben je een vaste klant op de Paulusfeesten? Ken je de werken van The Crystal Ship of weet je wanneer ‘‘t Veegee’ en ‘den As’ fuseerden? Waag dan je kans in deze Oostendse gemeentequiz. Succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij

Lees meer »

Knokke-Heist pakt uit met internationaal variétéspektakel ‘Grand Show: Folie Royale’ : “We brengen hier hedendaags variété van wereldniveau!”

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist, Marc Coucke en Ben Van den Keybus brengen deze zomer de grote dagen van Knokke-Heist opnieuw tot leven in het Grand Casino Knokke.
The post Knokke-Heist pakt uit met internationaal variétéspektakel ‘Grand Show: Folie Royale’ : “We brengen hier hedendaags variété van wereldniveau!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Israëlisch leger roept burgers in oosten van Rafah op tot evacuatie

Het Israëlische leger heeft de inwoners van Rafah, in het zuiden van Gaza, opgeroepen om onmiddellijk meer gebieden van de stad te verlaten. De mededeling werd op het berichtenplatform X geplaatst. De inwoners worden opgeroepen om vooral de gebieden in het oosten van de stad te verlaten. De Verenigde Staten hebben nochtans gedreigd om geen aanvalswapens meer te leveren aan

Lees meer »

Joost Klein niet op de afspraak tijdens repetitie Songfestival, EBU onderzoekt “incident” bij Nederlandse delegatie

De Nederlandse kandidaat voor het Eurovisiesongfestival is niet op tijd komen opdagen tijdens de repetitie vandaag voor de finale van morgen. Joost Klein moest normaal gezien repeteren na Luxemburg en voor Israël, maar verscheen niet op het podium. "We onderzoeken momenteel een incident rond de Nederlandse inzending", meldt organisator EBU aan Nederlandse en Zweedse media.

Lees meer »

Europese Commissie opent onderzoek naar mogelijk verslavende effecten van Instagram en Facebook op kinderen

De Europese Commissie is donderdag een formeel onderzoek gestart naar Meta om na te gaan of zijn socialemediakanalen Instagram en Facebook verslavende effecten hebben op kinderen. Nog maar twee weken geleden startte de Commissie een ander onderzoek naar Meta, toen wegens vermoedens dat het bedrijf zijn verplichtingen in de aanpak van desinformatie en misleidende politieke advertenties niet nakomt.

Lees meer »

Brugse politie klist ‘gaatjesboorder’ die bestelwagens viseert

Na intensief speurwerk slaagde de Brugse politie erin om op relatief korte termijn een dief te vatten die zowel in Brugge als Kortrijk inbrak in meerdere bestelwagens. Hij ging daarbij telkens op dezelfde manier te werk. In elke bestelwagen die hij viseerde, boorde hij een gaatje nabij het slot en ging daarna meermaals met kostbaar werkmateriaal aan de haal. De

Lees meer »

Zes beklaagden voor rechter na gevecht in danscafé De Viking in Oostduinkerke

Zes beklaagden moesten zich bij de strafrechter in Veurne verantwoorden voor een onderling gevecht in het populaire danscafé De Viking in Oostduinkerke. Bijna allen minimaliseerden ze de feiten of stelden ze vooral tussenbeide te zijn gekomen.
The post Zes beklaagden voor rechter na gevecht in danscafé De Viking in Oostduinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »