Zoekstrategie om Arian (6) terug te vinden wordt opnieuw aangepast: “De tijd is gekomen dat we de situatie realistisch moeten bekijken”

Na een week intensief zoeken wordt het plan van aanpak om de Duitse Arian (6) terug te vinden aangepast. 250 militairen keren terug naar hun kazerne en de speurders die overblijven, zullen vanaf nu selectiever te werk gaan. “De tijd is gekomen dat we de situatie realistisch moeten bekijken.”

 

Meer krantenkoppen in België

En plots is Israël een van de favorieten voor het Songfestival: “Als Israël wint, is het voortbestaan van de wedstrijd in gevaar”

Al maanden is er ophef over het feit of het land wel mag meedoen aan het Eurovisiesongfestival, maar we zijn één dag voor de grote finale en plots is Israël zelfs favoriet om de liedjeswedstrijd zowaar te winnen. Zou een zege van Eden Golan met ‘Hurricane’ ook het Songfestival omver blazen? Hoe komt dat Israël opeens zo’n grote kans maakt?

Lees meer »

“Een diploma is na vier jaar achterhaald”: het belang van levenslang leren volgens bedrijfsexperts:

Levenslang leren zit in de lift. Zowel werkgevers als werknemers worden voortdurend geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Als bedrijf krijg je almaar meer te maken met hedendaagse vraagstukken zoals ‘Hoe los ik tekorten op de arbeidsmarkt op?’ ‘Of ‘Hoe onderneem ik verantwoord en duurzaam?’. Het antwoord daarop is: ‘Volg een opleiding onder de noemer levenslang leren!’ Helaas hangt aan deze term

Lees meer »

Fluxys worstelt met Russische lng

22:07 Op zijn aandeelhoudersvergadering heeft Fluxys Belgium zich moeten verdedigen tegen de kritiek dat het niets doet om de overslag van Russisch gas tegen te houden. Het gasbedrijf zegt dat het nu wettel…

Lees meer »

Prins Laurent geeft directie Polet-De Pypere in Ardooie instructies hoe ze een boom moet planten

De nieuwe productiesite van handgereedschappenproducent Polet-De Pypere in de Stationsstraat 176 werd vandaag maandag ‘officieel’ geopend door prins Laurent, die directieleden van de groep de nodige instructies gaf om met twee spades – uiteraard van De Pypere én Polet – een boompje vakkundig in de grond te stoppen. Het begin van een groenzone rond het bedrijf.
The post Prins

Lees meer »

Burgemeester Lieven Huys gelooft in fusiegemeente: “Ik engageer me totaal”

We staan acht maanden vóór de veelbesproken fusie tussen Ruiselede en Wingene: een uitgelezen moment om burgemeester Lieven Huys aan de tand te voelen over de huidige stand van zaken. Heeft Ruiselede na 1 januari 2025 nog iets te betekenen, welke voordelen mogen de inwoners verwachten en is er volgend jaar nog ruimte voor investeringen? En vooral: hoe fors stijgen

Lees meer »

Bestuurster komt om bij aanrijding met mug

Een vrouw uit Tongeren is dinsdagavond verongelukt op de Bilzersteenweg in Tongeren. De vrouw reed met haar auto de steenweg op en botste daar tegen een mug met zwaailichten. De mugarts raakte lichtgewond bij de klap.

Lees meer »

Goud voor Marianne en Paul

Op vrijdag 26 april 2024 vierden Paul Kreps en Marianne Vermeille hun 50ste huwelijksverjaardag. Het koppel heeft één dochter Tine, die in Heist woont en getrouwd is met Henk Deconinck, kinesist van De Praktijk. Ze zijn uitbaters van RainPharma, een winkel met producten voor dieet, huidverzorging en voedingssupplementen. De jubilarissen hebben twee kleinkinderen, Louise en
The post Goud voor

Lees meer »