Vier van duurste woonzorgcentra zijn ondermaats

Vier van de tien duurste woonzorgcentra in Vlaanderen kregen een negatief inspectierapport. Dat schrijft De Morgen maandag op basis van cijfers van ouderenorganisatie Okra, die de cijfers opvroeg bij het Vlaams Departement Zorg.

 

Meer krantenkoppen in België

Deskundige moet onderzoeken of man gehoorschade opliep na gevecht in Nieuwpoort

De strafrechter in Veurne heeft een deskundige aangesteld in de zaak van een 22-jarige man die twee ‘vrienden’ in elkaar sloeg in een hotelkamer in Nieuwpoort. Een van de slachtoffers stelt dat hij door de klappen gehoorschade heeft en dat moet de dokter nu onderzoeken.
The post Deskundige moet onderzoeken of man gehoorschade opliep na gevecht in Nieuwpoort appeared

Lees meer »

Manifestanten pro-Palestijns protest op Amsterdamse campus afgevoerd: wel nog onrustig in omgeving

In Amsterdam heeft de politie de laatste pro-Palestina-activisten weggehaald van het Binnengasthuisterrein van de Universiteit van Amsterdam (UvA). De politie sleepte de betogers een voor een van de campus af, zag een verslaggever van persbureau ‘ANP’. Op en rond het terrein is een ravage aangericht. Overal liggen straatstenen en pallets waarmee de betogers barricades hadden gebouwd. De muren zijn beklad

Lees meer »

Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en degraderen uit de provinciale reeksen

De eindrondes in het provinciaal voetbal zitten er op. Er moest ook nog gewacht worden op de inschrijvingen van de verschillende ploegen. KSV Rumbeke promoveert niet via de interprovinciale eindronde, waardoor er geen extra stijger komt in de reeksen eronder. De voetbalbond bevestigde net de volgende stijgers en dalers.
The post Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en

Lees meer »