Amerikaans president Joe Biden: “Geen wapens meer voor Israël als grondoffensief in Rafah doorgaat”

Als Israël doorgaat met het grondoffensief in Rafah, dan zullen de Verenigde Staten de levering van wapens en bommen stopzetten. Dat heeft de Amerikaanse president Joe Biden woensdagavond (plaatselijke tijd) gezegd in een interview met zender CNN.

 

Meer krantenkoppen in België

Nathalie Meskens en Ruth Beeckmans delen voor de eerste keer het podium in ‘Aspe’: “Herbert Flack voorzien van koosnaampje”

Vanmiddag gaat in Antwerpse Play Zuid gaat het interactieve theaterstuk ‘Aspe – moord in de studio’ in première. VTM-gezichten Nathalie Meskens (42) en Ruth Beeckmans (42) staan daarbij voor de allereerste keer samen op de planken, tot groot jolijt van de dames. Beiden worden ze in hun rol verdacht van een moord gepleegd te hebben op een belangrijk man in

Lees meer »

Infrabel installeert AI-camera’s bij zeventig overwegen: “We nemen onze verantwoordelijkheid om veiligheid en stiptheid te verbeteren”

Spoornetbeheerder Infrabel gaat artificiële intelligentie (AI) gebruiken om de veiligheid aan overwegen te verbeteren. Zeventig overwegen worden tegen eind dit jaar uitgerust met AI-camera’s die stilstaande personen of voertuigen kunnen detecteren. Het is een van de maatregelen uit een nationaal actieplan dat Infrabel, samen met minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo), vandaag voorstelde.

Lees meer »

Politie Oostende houdt extra toezicht op verschillende pleinen na overlast: “Werk maken van aangename en leefbare buurten”

De politie van Oostende zal extra toezicht houden op het Prinses Stefanie- en het Prinses Clementinaplein. Druggebruikers, daklozen en personen zonder papieren zorgen er al een tijdje voor overlast. Ook op andere pleinen zal het toezicht opgekrikt worden.
The post Politie Oostende houdt extra toezicht op verschillende pleinen na overlast: “Werk maken van aangename en leefbare buurten” appeared first

Lees meer »

Nieuwe McDonald’s mag Dirk (58) bijna elke dag verwachten: “Ik moest een zaak vinden waar ik niet te veel vermagerde”

Donderdagochtend opende de nieuwe McDonald’s in Ingelmunster de deuren. Tot grote vreugde van Dirk De Baene, die wekelijks een vijftal keer in één van de vestigingen van zijn favoriete restaurant van hamburgers en frieten smult. “Vroeger moest ik naar Roeselare of Kortrijk. Nu is er een McDonald’s op één kilometer van mijn huis”, glundert de 58-jarige Ingelmunstenaar die een spijsverteringsziekte

Lees meer »