KIJK. Camera legt moment vast waarop man caféganger (44) neerschiet in Schaarbeek

Een 44-jarige man raakte zondagavond levensgevaarlijk gewond bij een brute schietpartij in Schaarbeek. Dat werd bevestigd door de politie Brussel Noord. Op de videobeelden is te zien hoe het slachtoffer hulpeloos achterblijft op het terras. De man verkeert momenteel in levensgevaar. 

Meer krantenkoppen in België

Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust

De toeristische sector aan de kust kan tevreden terugblikken op het verlengde Hemelvaartsweekend. Volgens provinciebedrijf Westtoer werden dankzij het zonnige lenteweer 700.000 toeristische overnachtingen en 550.000 dagtoeristen genoteerd. Tijdens hun lentevakantie trokken ook heel wat Franstalige Belgen naar de kust.

Lees meer »

De geldmachine achter het Songfestival: hoeveel betalen landen om deel te nemen? “België hield er financiële kater aan over”

De diskwalificatie van Joost Klein (26) op het Eurovisiesongfestival zadelt Nederland niet alleen op met een nationaal trauma, maar ook met een flinke financiële kater. Toch zeker de Nederlandse publieke omroep. Hoeveel hebben zij betaald voor de deelname aan de liedjeswedstrijd om dan uiteindelijk niet te mogen opdraven in de finale? En wat kost het aan het winnende land om

Lees meer »

Mooie afsluiter van het seizoen voor Kortrijk Spurs: “Fier op de extrasportieve kant van ons project”

De sportieve ambities lagen hoog bij het BNXT-team van Kortrijk Spurs, maar werden niet gehaald. Voor de Spurs zat er niks anders op dan de laatste match in schoonheid te eindigen. De tegenstander kreeg geen schijn van kans. De 1.600 toeschouwers genoten.
The post Mooie afsluiter van het seizoen voor Kortrijk Spurs: “Fier op de extrasportieve kant van ons

Lees meer »

79-jarige gepensioneerde landbouwer uit Izegem moet 6.000 euro boete betalen voor het verbranden van afval

Een 79-jarige gepensioneerde landbouwer uit Izegem moet 6.000 euro boete betalen omdat hij twee keer betrapt werd terwijl hij afval verbrandde op zijn domein. De man zei zelf dat hij het te duur vond om naar het containerpark te gaan.
The post 79-jarige gepensioneerde landbouwer uit Izegem moet 6.000 euro boete betalen voor het verbranden van afval appeared first

Lees meer »

Tante Els kiest voor carrièreswitch en zet breiwinkel stop

Door onder andere de dure aankoopprijzen van de wol zette Els Pauwelyn recent haar breiwinkel ‘Tante Els’ stop. Ze maakte een carrièreswitch en koos voor het onderwijs. “De overgang verliep gelukkig erg vlot. Mijn passie voor breien is er echter nog steeds. Binnenkort neem ik opnieuw voor het goede doel deel aan de wereldbreidag.”
The post Tante Els kiest

Lees meer »

Bedrijf riskeert alsnog veroordeling na fatale val Geert (53) in Ooigem: arbeidsauditoraat gaat in beroep

In het dossier rond de dodelijke valpartij van arbeider Geert Ramboer (53) nabij het sluizencomplex in Ooigem, is het doek dan toch nog niet gevallen. De Diksmuidse firma Vandezande werd voor de Brugse strafrechtbank vrijgesproken, maar het arbeidsauditoraat gaat in beroep.
The post Bedrijf riskeert alsnog veroordeling na fatale val Geert (53) in Ooigem: arbeidsauditoraat gaat in beroep appeared

Lees meer »

“Geen mollenstreken, wel zenuwen en nonchalance”: verliezende finalist van ‘De mol’ maakte zichzelf soms verdacht

Hij wist ook wie de saboteur was, maar zag in de finale van ‘De mol’ de groepspot van 24.160 euro aan zijn neus voorbijgaan. Michaël Moens (41), de boomverzorger die voortaan ook als ‘de Andrea Bocelli van Grembergen’ kan worden aangesproken, was erg ontgoocheld. Al biedt een mooi gebaar van de winnaar wel troost. “Tijdens de reis heb ik met

Lees meer »