Duitse speurders perken zoektocht naar 6-jarige Arian in: “We blijven achter met lege handen”

De Duitse autoriteiten hebben besloten om de zoektocht naar de 6-jarige Arian Arnold te verkleinen. Het kind, dat autisme heeft, is al een week vermist. De voorbije dagen vond de grootste zoekactie naar een kind ooit plaats in Duitsland, maar die zal nu dus kleiner worden. 

Meer krantenkoppen in België

Voorwaardelijke celstraf maar effectieve boete voor partnergeweld in Roeselare: “Bereid een cursus agressiebeheersing te volgen”

Een man uit Roeselare krijgt een voorwaardelijke celstraf van 5 maanden en een boete van 400 euro. Hij pakte zijn vriendin tot drie keer toe stevig aan. Als hij uit de cel wil blijven, moet hij zich wel aan enkele voorwaarden houden, zoals een begeleiding voor zijn agressie.
The post Voorwaardelijke celstraf maar effectieve boete voor partnergeweld in Roeselare:

Lees meer »

Jurgen en Anna Olivier samen op lijst De Brug/N-VA/Open VLD in Ingelmunster

Zelfstandig financieel tussenpersoon Jurgen Olivier duwt in oktober de kartellijst van De Brug/N-VA/Open VLD. Samen met zijn 18-jarige dochter Anna is hij kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Jurgen doet dit als onafhankelijke, Anna komt op onder de vlag van N-VA.
The post Jurgen en Anna Olivier samen op lijst De Brug/N-VA/Open VLD in Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Slovaakse premier Robert Fico (59) buiten levensgevaar na moordaanslag, dader zegt dat hij “niet eens is met regeringsbeleid”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse media is de premier inmiddels geopereerd en niet langer in levensgevaar. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. “Ik denk dat Vingegaard de Tour in heel goeie vorm zal rijden”: Pogacar koerst rond met tweestrijd in achterhoofd

Geen koers vandaag in de Giro, wel een welverdiende eerste rustdag in Napoli. Tadej Pogacar en co kruipen vandaag slechts kort en rustig op de fiets en daarnaast zijn er ook de nodige persconferenties. “Natuurlijk zit ik al met de Tour in het achterhoofd. Met deze kloof kan ik defensiever gaan koersen”, vertelt Pogacar. In onderstaande liveblog blijft u op

Lees meer »

Brian Riemer “kan niet wachten” tot “finale” tegen Club Brugge, Verschaeren wil niet over de titel spreken: “Het is nog te vroeg”

Anderlecht is opnieuw – voorlopig – leider. Paars-wit versloeg in eigen huis Racing Genk met 2-1, al maakte de thuisploeg het zichzelf nog knap lastig is het slot. De blik gaat nu al op de wedstrijd tegen Club Brugge. Voor heel Anderlecht zal dat dé finale worden, blijkt uit de reacties. “Als Club nu wint, gelijkspeelt of verliest, zondag wordt

Lees meer »

Vredescomité Kortrijk maakt Stiltecirkels voor vrede in Gaza

Vredescomité Kortrijk zette woensdagavond zijn schouders onder het initiatief van Pax Christi Vlaanderen om de Nakba te herdenken via een aantal Stiltecirkels. Er waren zo’n 40 deelnemers.
The post Vredescomité Kortrijk maakt Stiltecirkels voor vrede in Gaza appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gratis Parkies-concerten komen deze zomer terug naar Knokke-Heist?

Van 1 juli tot en met 12 augustus kan je opnieuw zeven maandagavonden terecht in Tuin CC Scharpoord van Knokke-Heist voor de gratis Parkies-concerten. Op maandagavond 5 augustus is er opnieuw een Parkies XL-optreden.??
The post Gratis Parkies-concerten komen deze zomer terug naar Knokke-Heist? appeared first on KW.be.

Lees meer »