Dochter (16) van bekende Silicon Valley-miljardairs teruggevonden in busje

In San Francisco is de vermiste 16-jarige dochter van twee bekende miljardairs zaterdagavond teruggevonden. Dat melden Amerikaanse media.

 

Meer krantenkoppen in België

Duitse speurders starten nieuwe zoekactie naar Arian (6): jongen mogelijk in rivier gevallen en meegesleurd tot in Noordzee

Duitse speurders starten volgende week met een nieuwe zoekactie naar de 6-jarige Arian Arnold, de autistische jongen die al meer dan drie weken vermist is. De autoriteiten onderzoeken of het kind in een rivier is gesukkeld. Als dat het geval is, bestaat de kans dat Arians lichaam meegesleurd is tot in de Noordzee. “Iedereen stelt zich die vraag”, klinkt het

Lees meer »

EU-lidstaten keuren nieuwe asiel- en migratiepact definitief goed

De lidstaten van de Europese Unie hebben zonder discussie het licht op groen gezet voor het nieuwe asiel- en migratiepact. Het wetgevend pakket, zegt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor, “zal zorgen voor een beter functionerend systeem, met vlotte grensprocedures en werkende digitale systemen die over heel de EU met elkaar in verbinding staan”.

Lees meer »

Uniek concert voor Indonesische straatkinderen

De vzw Anak Bangsa Indonesia organiseert op zondagnamiddag 2 juni in de Heilige Familiekerk op de Bosmolens in Izegem een uniek concert met ‘La Chapelle Sauvage’. De opbrengst gaat integraal naar wees- en straatkinderen in Surakarta in Indonesië.
The post Uniek concert voor Indonesische straatkinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

TTC Zandvoorde blikt tevreden terug op de interclubcompetitie

Bij TTC Zandvoorde werden de Vlaamse en Belgische kampioenen gelauwerd. De tafeltennisclub heeft tevens een goede interclubcompetitie achter de rug. “Alle dertien ploegen hebben de verwachtingen ingelost met volgend jaar drie teams in de nationale reeksen.”
The post TTC Zandvoorde blikt tevreden terug op de interclubcompetitie appeared first on KW.be.

Lees meer »

REPORTAGE: Heel Europa kijkt naar Ninove, maar vooral naar Vlaams Belanger Guy D’haeseleer: “Iedereen wil het reservaat Ninove bezoeken”

Een centrumstad met niet meer dan 40.000 inwoners in Oost-Vlaanderen, en toch kijkt iedereen tegenwoordig naar Ninove. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen bestaat de kans dat het de eerste gemeente wordt met een absolute meerderheid voor Vlaams Belang. Dat heeft de partij te danken aan één man: Guy D’haeseleer. Dit weekend kon u in deze krant nog lezen dat hij in

Lees meer »

Brugse politie klist ‘gaatjesboorder’ die bestelwagens viseert

Na intensief speurwerk slaagde de Brugse politie erin om op relatief korte termijn een dief te vatten die zowel in Brugge als Kortrijk inbrak in meerdere bestelwagens. Hij ging daarbij telkens op dezelfde manier te werk. In elke bestelwagen die hij viseerde, boorde hij een gaatje nabij het slot en ging daarna meermaals met kostbaar werkmateriaal aan de haal. De

Lees meer »

Optreden gecensureerd door “pro-Palestijnse” nagellak: Portugese omroep beschuldigt EBU van discriminatie

Er blijft kritiek komen op de finale van het Eurovisiesongfestival. Ook de Portugese omroep RTP blijkt kwaad te zijn op de EBU. Volgens de omroep werd het optreden van hun inzending met vertraging op YouTube gezet omdat er “pro-Palestijnse elementen” in de act waren verwerkt. Wie goed oplette, merkte inderdaad een Palestijnse vlag op in de nagellak van de zangeres.

Lees meer »