LIVEBLOG NAPOLI-ROMA. Ngonge meteen bedrijvig na invalbeurt in match die gelijk opgaat

Op de 34ste speeldag in de Serie A staat de interessante affiche tussen Napoli en AS Roma geprogrammeerd. Behoudt Roma uitzicht op een Champions League-ticket, of worden ze door de Napolitanen uit de race geslagen? De Romeinen zullen het wel moeten doen zonder Romelu Lukaku. Hij is nog steeds out na een heupblessure. U volgt het hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

Plechtigheid en bloemenneerlegging bij herdenking einde WO II

Vandaag herdachten we 8 mei 1945, de datum die het einde markeert van de Tweede Wereldoorlog in Europa. Om 10.50 uur vond de jaarlijkse plechtigheid plaats bij het oorlogsmonument van Yvonne Serruys aan het VanderMerschplein Menen.
The post Plechtigheid en bloemenneerlegging bij herdenking einde WO II appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de winnaar van De Mol 2024

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als het Molletje van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »

“Bij mijn terugkeer woog ik nog maar 67 kilo”: chefkok Loïc Van Impe at twee weken non-stop na ‘Special Forces’

In ‘Special Forces’ verlaat Loïc Van Impe (30) even zijn fornuis om zijn fysieke en mentale grenzen te verleggen. Want waar de chefkok culinaire verwennerij gewend is, overleefde hij in het bikkelharde programma sommige dagen enkel op water. “Dat geeft me juist een concurrentieel voordeel’, zegt hij in ‘TV Familie’, waar hij ook vertelt over de uitdagingen die hij in

Lees meer »

Rusland gaat oefenen met tactische kernwapens: hoe gevaarlijk is dat? En waarom doet Poetin dit nu?

Rusland gaat oefeningen met tactische nucleaire wapens uitvoeren dicht tegen de Oekraïense grens en mogelijk zelfs in bezet gebied. Na een eindeloze reeks aan dreigementen brengt Rusland nu zijn nucleaire strijdkrachten in paraatheid. Waarop trainen ze? Komt het tot een ontploffing? En waarom net nu? Professor internationale politiek en kernwapenexpert Tom Sauer legt uit.

Lees meer »