Dertig jaar vroeg Karina zich af waar haar zus Annie De Poortere was: “Hopelijk voert de politie nu een beter onderzoek dan 30 jaar geleden”

Dat het lichaam van de vermiste Annie De Poortere na 30 jaar is teruggevonden in een tuin in Sint-Martens-Latem, zorgt voor gemengde gevoelens bij haar zus. “Hopelijk voert de politie nu een beter onderzoek, dan in 1994”, zegt haar zus Karina.

 

Meer krantenkoppen in België

Maasmechelen moet organisator van Rommelrock dan toch 450.000 euro schadevergoeding betalen 

De gemeente Maasmechelen moet een schadevergoeding van 450.000 euro betalen aan de organisator van het Metal festival Rommelrock. Koen Haerden organiseerde het festival jarenlang, tot hij in 2013 geen vergunning meer kreeg, omdat hij volgens een politierapport connectie zou hebben met illegale motorbendes. In 2018 haalde Haerden al eens zijn gelijk, nu oordeelt het Hof van Beroep in Gent opnieuw

Lees meer »

Paul Bruna uit Middelkerke reisde met zijn fans naar Benidorm

Van 4 tot en met 11 mei verbleef zanger Paul Bruna uit Middelkerke, samen met zijn fans in Benidorm. Paul was daar niet alleen. Ook de artiesten John Dennis, Danny De Roover en Dinny, een zangeres die in Spanje woont, waren present en traden op.
The post Paul Bruna uit Middelkerke reisde met zijn fans naar Benidorm appeared first

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de Mol van het 12de seizoen

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als de snoodaard van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »

Leven aan zee is gezonder, toont nieuw onderzoek: “Ons immuunsysteem wordt er beter getraind”

Zeelucht stimuleert het menselijke immuunsysteem. Dat is voor het eerst aangetoond door onderzoekers van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ), UGent en UAntwerpen. Ze deden dat op basis van labtests met aerosolen uit opspattend zeewater. Kort gezegd komt het erop neer dat die aerosolen bepaalde bacteriën bevatten die ons immuunsysteem trainen en onderhouden, en dus sterker maken.

Lees meer »