Uitstel van de festiviteiten: PSG nog geen kampioen na gelijkspel tegen Le Havre

PSG heeft zich laten vangen door Le Havre. De Parijzenaars konden in eigen huis voor de twaalfde keer kampioen worden, maar ze lieten zich de kaas van het brood eten door de ploeg van Luka Elsner. PSG vermeed in extremis nog een nederlaag, maar het 3-3 gelijkspel betekent dat ze nog geen kampioen zijn in de Ligue 1. 

Meer krantenkoppen in België

Nacht van Vlaanderen in Torhout hoopt op 8.000 sporters

Gewijzigde starturen en een nieuwe aankomstzone. Dat zijn twee van de opvallende veranderingen die de 43ste editie van de loop- en wandelhappening Nacht van Vlaanderen op vrijdag 21 juni ondergaat. Nu het storm loopt met de voorinschrijvingen, hopen de organisatoren op 8.000 deelnemers.
The post Nacht van Vlaanderen in Torhout hoopt op 8.000 sporters appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boete voor kopstuk extreemrechtse Duitse partij AfD na nazileus

Een vooraanstaand lid van de Duitse extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD), Björn Höcke, heeft een boete gekregen voor een verboden nazileus. Een rechtbank in het Oost-Duitse Halle veroordeelde de politicus tot een geldstraf van 13.000 euro voor het gebruik van de spreuk “Alles für Deutschland” (“Alles voor Duitsland”) tijdens een toespraak drie jaar geleden.

Lees meer »

“De zwaarste tornado laat niets overeind staan, zelfs gras trekt het uit de grond”: alles wat je moet weten over dit verwoestende natuurfenomeen

Het tornadoseizoen is volop uit de startblokken geschoten in de Verenigde Staten. In de afgelopen weken lieten tientallen windhozen een spoor van vernieling achter waarbij er ook meerdere doden vielen. Het land staat dan ook bekend om dit indrukwekkende natuurfenomeen. Maar waarom is dit het tornadoland bij uitstek? Hoe ontstaat dit natuurfenomeen en hoe krachtig zijn ze daar? En komen

Lees meer »

Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele maakt nog kans op promotie: “Zou mooi afscheidscadeau zijn”

Dit weekend staat de topper tussen Mercurius BBC Berchem en Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele op het programma. De inzet van deze wedstrijd is groot. Beide ploegen tellen 67 punten. Wie op de tweede plaats eindigt, en dus de wedstrijd moet winnen, maakt nog kans op promotie naar eerste landelijke.
The post Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele maakt nog kans op promotie: “Zou

Lees meer »