Een lelijke kantine, een lekkend dak en kapotte douches: door verouderde infrastructuur trekken sportclubs geen nieuwe leden aan

Vier op de tien sportclubs kunnen geen nieuwe leden aantrekken omdat ze over onvoldoende accommodaties beschikken. Evenveel trainers geven aan dat hun accommodatie verouderd is en gerenoveerd moet worden. Het gevolg van dat alles: wachtlijsten en zelfs ledenstops in vele sportclubs.

 

Meer krantenkoppen in België

Fluxys worstelt met Russische lng

22:07 Op zijn aandeelhoudersvergadering heeft Fluxys Belgium zich moeten verdedigen tegen de kritiek dat het niets doet om de overslag van Russisch gas tegen te houden. Het gasbedrijf zegt dat het nu wettel…

Lees meer »

Strike-concert steunt MS-Liga

Op zaterdag 18 mei pakt de vzw Strike weer uit met de concertavond Support Your Locals. Vier bands uit de regio, die elk stevige muziek spelen, komen op het podium van zaal Club de B: Dyscordia, Millhaven, Mygun en X-Pozed. De opbrengst gaat naar het goede doel, met name MS-Liga Vlaanderen.
The post Strike-concert steunt MS-Liga appeared first on

Lees meer »

Joost Klein nog wel aanwezig in Malmö: zanger gespot in hotel

Journalisten van de Zweedse krant ‘Aftonbladet’ hebben Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö. De zanger werd onderworpen aan enkele vragen over het onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd naar het incident van donderdagavond, maar een reactie wilde hij niet geven. “Een fijne dag verder”, klonk enkel het vanuit de lift.

Lees meer »

Dames WTC Julius Caesar van start

De dames van wielertoeristenclub Julius Caesar haspelden onlangs de eerste kilometers van het nieuwe seizoen af. Ze verzamelen elke woensdagavond om 19.30 uur aan clublokaal café De Loobrug.
The post Dames WTC Julius Caesar van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dwergvinvis die aanspoelde in Oostende kwam om door onderkoeling en verhongering: “Eens ze de moeder kwijtraken, zijn ze ten dode opgeschreven”

De jonge dwergvinvis die maandagmorgen in Oostende aangespoeld is, is volgens de autopsie door dierenartsen van de faculteit geneeskunde gestorven aan uitputting, onderkoeling en ondervoeding. “Onze vermoedens worden daarmee bevestigd”, zegt Jan Haelters van het Instituut voor Natuurwetenschappen.
The post Dwergvinvis die aanspoelde in Oostende kwam om door onderkoeling en verhongering: “Eens ze de moeder kwijtraken, zijn ze ten

Lees meer »

Vijf maanden na veroordeling voor stalking ex staat veertiger opnieuw terecht: “Een lammetje wordt een ‘war machine’”

“How does it feel to be hunted?” Ondanks een recente veroordeling voor stalking van zijn ex-vriendin bleef een 43-jarige man uit Zwevegem maar doorgaan. De boodschap in een brief die hij haar stuurde, liet niets aan de verbeelding over. “Maar enkele maanden in de cel zullen niet helpen, enkel begeleiding”, aldus zijn advocaat.
The post Vijf maanden na veroordeling

Lees meer »

KIJK. File aan klif op bekende klimroute in China: bezoekers hangen meer dan een uur vast aan steile rotswand

Tientallen klimmers hebben meer dan een uur vastgezeten op een hoogteparcours aan de Yandang Mountain in de Chinese provincie Zhejiang. De hallucinante beelden werden gedeeld op sociale media. Hierop is te zien dat de klimmers aan een steile klif moeten blijven hangen, gewoon omdat er te veel volk aanwezig is op de klimroute. Door de Chinese meivakantie waren er verschillende

Lees meer »