Deense wil afscheid nemen van vader in kapel maar ontdekt dat er onbekende man in de kist ligt: “Ik dacht dat ik gek werd”

Een Deense vrouw die afscheid wilde nemen van haar vader in de ziekenhuiskapel, beleefde de schrik van haar leven toen bleek dat er een totaal onbekende man in de kist lag. “Ik dacht dat ik gek werd”, zegt ze tegen Nyheder TV.

 

Meer krantenkoppen in België

“We willen Ari ál haar dromen laten beleven”: steunactie en sponsortocht moeten citytrip naar New York voor zestiende verjaardag mogelijk maken

Haar zestiende verjaardag in de schaduw van de wolkenkrabbers van New York City vieren: dat is de grote wens van Ari Castelein uit Izegem. De moedige meid lijdt aan de bijzonder zeldzame aandoening metachromatische leukedystrofie (MLD) en is sinds vorig jaar volledig afhankelijk van haar rolstoel. “Maar toch blijven we vooruit kijken”, zegt mama Leinie Vande Vijvere. “We willen Ari

Lees meer »

EBU zal beleid ten aanzien van vlaggen herevalueren na incident met EU-symbool

De European Broadcasting Union (EBU), de organisator van het Eurovisiesongfestival, heeft nooit de bedoeling gehad de vlag van de Europese Unie in diskrediet te brengen. Dat zegt de EBU in een brief aan Eurocommissaris Margaritis Schinas, die zich kwaad had gemaakt nadat een EU-vlag geweerd was uit de arena in het Zweedse Malmö waar het liedjesfestival zaterdag plaatsvond. De EBU

Lees meer »

EXCLUSIEF. Prins Laurent bereidt compleet nieuw leven voor in buitenland: “En daar heb ik geen dotatie voor nodig”

Prins Laurent (60) is “een nieuw leven aan het voorbereiden”, bekent hij ons aan de telefoon. Hij wil minder publieke taken uitvoeren en laat zelfs uitschijnen dat hij zich liever niet meer beschikbaar wil stellen voor het koningshuis. Over zijn eerste project in dat “nieuwe leven” heeft de prins zelfs al een akkoord getekend. In dit interview vertelt Laurent exclusief

Lees meer »

Medisch Centrum Hedera in Wervik gaat maandag open

Maandagvoormiddag gaat op de hoek van de Molen- en Gasstraat in Wervik het Medisch Centrum Hedera open. Zeven huisartsen zullen er hun consultaties doen. In het gebouw bevond zich tot eind 2022 de sociale dienst van het OCMW. Het Woon- en Zorgbedrijf Wervik verhuurt het gelijkvloers aan de huisartsenpraktijk.
The post Medisch Centrum Hedera in Wervik gaat maandag open

Lees meer »

Diamant voor Silveer Debo en Alma Debrabandere

Silveer Debo (83) en Alma Debrabandere (79) mochten onlangs hun diamanten jubileum vieren. Samen met de kinderen en kleinkinderen werden ze op het gemeentehuis ontvangen.
The post Diamant voor Silveer Debo en Alma Debrabandere appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Hamas betreurt kritiek Palestijnse president Abbas

Israël zal extra troepen inzetten bij het grondoffensief in Rafah. Dat heeft de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant donderdag verklaard. De gevechten zullen er ook “intenser” worden. “Hamas is geen organisatie die zich kan organiseren, heeft geen reservisten en kan niet in reservevoorraden voorzien. Het resultaat is dat we Hamas uitputten”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Duo dat horloge probeerde te stelen van burgemeester Francesco Vanderjeugd mag na acht maanden cel verlaten: “Ze leken te dansen, maar dat was enkel afleiding”

Twee mannen hebben voor de Brugse rechtbank achttien maanden celstraf met uitstel gekregen nadat ze in een Oostends café het horloge probeerden te stelen van Francesco Vanderjeugd (Open VLD), de burgemeester van Staden. Mohammed A. en Yassin B. mogen na acht maanden voorhechtenis de cel verlaten. Het duo ging volgens Vanderjeugd heel sluw te werk. “Ze leken wel te dansen”,

Lees meer »

Bedrijf dat miljoenen verdiende met snoeien van taxussen wordt vervolgd voor fraude: “Als we vragen waar het geld is, hebben ze plots allemaal geheugenverlies”

De zaakvoerder van een bedrijf dat arbeiders leverde om taxussen te snoeien, riskeert 5 jaar cel voor grootschalige sociale fraude. Volgens het arbeidsauditoraat werd 2,6 miljoen euro aan sociale lasten niet betaald. Samen met tien anderen stond hij voor de rechter terecht, maar daar betwiste hij alles. “Als we vragen waar het geld is, hebben ze plots allemaal geheugenverlies.”

Lees meer »