NMBS waarschuwt voor frauduleuze posts op sociale media

De NMBS waarschuwt in een persbericht voor bedrieglijke berichten die rondgaan op sociale media. Oplichters proberen, aan de hand van valse berichten over promoacties bij de Belgische spoorwegen, de persoonlijke gegevens van mensen te verkrijgen. 

Meer krantenkoppen in België

Jeugdhuis De Closjard klopt De Troubadour met 24-10

Enkele oud-leden van het vroegere jeugdhuis De Closjard, de voorloper van het huidige De Troubadour, hebben vanuit nostalgische overwegingen nog eens een Closjard-weekend georganiseerd.
The post Jeugdhuis De Closjard klopt De Troubadour met 24-10 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Massale opkomst voor Heilig Bloedprocessie onder stralende zon

In Brugge stapt de Heilig Bloedprocessie opnieuw door de straten van de binnenstad. Mede door de aangename lentezon kwam er een massa volk opdagen voor ‘Brugges Mooiste Dag’. De ruim tweeduizend vrijwilligers, waaronder achttienhonderd figuranten zorgden opnieuw voor een indrukwekkend spektakel.
The post Massale opkomst voor Heilig Bloedprocessie onder stralende zon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grietje is Laureaat van de Arbeid

Grietje Leroy van Bloemisterij Decru-Leroy uit Oostnieuwkerke kreeg de oorkonde van Laureaat van de Arbeid overhandigd. “De toekenning van die titel is de waardering voor uitstekend uitgevoerde professionele activiteiten”, legt burgemeester Francesco Vanderjeugd uit. “Het is ook een mooie erkenning voor haar inzet tijdens haar loopbaan. Als gemeente hebben wij de eer om de oorkonde
The post Grietje is

Lees meer »