LIVE. Wie wint straks ‘The Voice van Vlaanderen’? Volg hier zo dadelijk de grote finale

De voorbije twee jaren won er telkens een vrouw: Louise en Grace uit team Natalia. Dit jaar wordt ‘The Voice van Vlaanderen’ sowieso een man. Maar komt de winnaar uit Team Laura, Team Koen of Team Mathieu? Dat komen we straks pas te weten. Volg de grote finale samen met ons op de voet. 

Meer krantenkoppen in België

Joost Klein niet op de afspraak tijdens repetitie Songfestival, EBU onderzoekt “incident” bij Nederlandse delegatie

De Nederlandse kandidaat voor het Eurovisiesongfestival is niet op tijd komen opdagen tijdens de repetitie vandaag voor de finale van morgen. Joost Klein moest normaal gezien repeteren na Luxemburg en voor Israël, maar verscheen niet op het podium. "We onderzoeken momenteel een incident rond de Nederlandse inzending", meldt organisator EBU aan Nederlandse en Zweedse media.

Lees meer »

Van mails samenvatten tot je verloren bril zoeken: Google versterkt al zijn producten met AI

Google gaat zowat al z’n producten uitrusten met artificiële intelligentie. Dat is vanavond bekendgemaakt op een conferentie van het bedrijf. Wie een zoekopdracht ingeeft in Google, zal binnenkort antwoorden krijgen van het AI-systeem. Google belooft ook veel meer een slimme assistent te worden, die je mails en online vergaderingen kan samenvatten, een weekmenu kan opstellen en zelfs je verloren bril

Lees meer »

KIJKRAPPORT. ‘Sing Again’: “Nooit gedacht dat mijn hart een sprongetje zou maken bij het terugzien van iemand als Dean”

Wat talentenjachten betreft spant VTM al 35 jaar de kroon, van ‘De Soundmixshow’ tot ‘Idool’ en ‘The Voice’. Het nieuwe ‘Sing Again’ brengt nu 22 deelnemers uit al die tv-wedstrijden terug naar het scherm. Een heerlijke trip down memory lane of even vervelend als een schoolreünie? Onze tv-recensent velt een oordeel nu er twee afleveringen de revue gepasseerd zijn.

Lees meer »

Steltenlopers Merchtem gaan Vietnamezen leren lopen op stelten in overstromingsgebied

De steltenlopers van Merchtem willen Vietnamezen op stelten leren lopen om door natte gebieden te trekken. De bekende steltenlopers trekken begin juni al voor de 5de keer naar het Aziatische land voor een groot cultuurfestival. De openingsceremonie met ook de steltenlopers wordt live uitgezonden op de Vietnamese televisie. De Steltenlopers willen de Vietnamezen ook helpen, zegt voorzitter Roger Daelemans: "Wij

Lees meer »

Rhizo lanceert kookboek

Rhizo Hotelschool lanceert een nieuw en eigen geschreven kookboek. Klas 3 horeca werkte daarvoor samen met auteur Wim Chielens en ging actief aan de slag met taal. Dit ambitieuze project werd gelanceerd in het kader van het ‘Iedereen Leest’.
The post Rhizo lanceert kookboek appeared first on KW.be.

Lees meer »