LIVE. Voor het eerst zingen de vier mannen samen: volg hier de grote finale van ‘The Voice’

De voorbije twee jaren won er telkens een vrouw: Louise en Grace uit team Natalia. Dit jaar wordt ‘The Voice van Vlaanderen’ sowieso een man. Maar komt de winnaar uit Team Laura, Team Koen of Team Mathieu? Dat komen we straks pas te weten. Volg de grote finale samen met ons op de voet. 

Meer krantenkoppen in België

Petanqueclubs Brugge verbroederen met een tornooi

De Brugse Petanqueclub uit Assebroek organiseerde samen met de Petanqueclub De Gulden Kamer (Sint-Kruis) en de Petanquevrienden Stella Maris Zeebrugge een eerste verbroederingstornooi.
The post Petanqueclubs Brugge verbroederen met een tornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Slovaakse premier Robert Fico in levensgevaar na schietpartij, zoon van dader reageert: “Ik ben in shock”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »

Bewoners van Kortrijkse wijk aan bos waar twee dames misbruikt werden, zagen het rond hen verloederen: “Ik zal blij zijn als ik hier weg ben”

Kortrijk is nog altijd in de ban van twee verkrachtingszaken. Yandro Vandemaele en Kaste Dene groeiden op in de Scheutistenlaan op de Sionwijk, palend aan het Kabouterbos waar een van de verkrachtingen gebeurde. Hun wijk is sinds enkele jaren negatief veranderd, zeggen de twee. “We zien het met lede ogen aan, vooral de afgelopen jaren is het erger geworden.”

Lees meer »

Acht jaar cel voor uitgeweken Ieperling B.D. voor verkrachting minderjarigen, bezorgde ook beelden kindermisbruik aan Sven Pichal

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft voormalig productieassistent B.D. (36) uit Ieper veroordeeld tot acht jaar cel voor beelden van seksueel kindermisbruik en voor het verkrachten van twee minderjarigen. Hij is een van de mannen die vorige zomer samen met ex-radiopresentator Sven Pichal werden opgepakt. De rechtbank beval ook zijn onmiddellijke aanhouding.
The post Acht jaar cel voor uitgeweken

Lees meer »

Dumon Chocolatier in de Doorniksewijk verkoopt huisgemaakt ijs

Zaakvoerder Céline Bergen mocht recent nog maar het kwaliteitslabel ‘100% West-Vlaams’ in ontvangst nemen voor haar Kortrijkse Gulden Spoor praline. “Het is leuk om die erkenning te krijgen. Ik vind het belangrijk om origineel uit de hoek te komen. Vanaf vandaag start ik dus ook met de verkoop van mijn huisgemaakt ijs.”
The post Dumon Chocolatier in de Doorniksewijk

Lees meer »

Rik Verheye en vriendin Manon hebben kinderwens: “Ik denk dat het vaderschap mij veel rust zou geven”

“Wij vormen een sterk koppel. Ik heb het volste vertrouwen in ons”, vertelt ‘Nonkels’-acteur Rik Verheye (37) openhartig in ‘Story’, over zijn relatie met stewardess Manon. En Manon kan blijkbaar zijn personage Willy Persyn moeiteloos imiteren. Dat Rik bijzonder populair is, is soms wel een uitdaging. “Mijn vriendin heeft me nooit voor mij alleen, ik ben collectief bezit.”

Lees meer »

Dit is het moment waarop Slovaakse premier Fico wordt neergeschoten

Het moment waarop de Slovaakse premier Robert Fico wordt neergeschoten, werd gefilmd en gedeeld door de Slovaakse regionale zender RTV Prievidza. De vermoedelijke dader Juraj C. – een zeventiger uit Levice – vuurde vijf kogels af en raakte de eerste minister van Slovakije onder meer in de buik en het bekken. De dader werd snel tegen de grond gewerkt en

Lees meer »

Nieuwpoort viert status als trotse vissersstad met Visserijfeesten

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei 2024 organiseert stad Nieuwpoort, samen met Promovis vzw, de jaarlijkse Visserijfeesten. Op de site rond het vissersschip Surcouf en in de stedelijke vismijn staat heel wat leuks op het programma. Je kunt er terecht voor belevingsactiviteiten rond de visserij en de zee, boeiende rondleidingen, heerlijke visgerechten, leuke muziekoptredens en nog veel

Lees meer »