Getuigenis van tabloid-uitgever David Pecker op proces tegen Donald Trump afgelopen: “Verhaal over affaire achtergehouden, ook al heeft het me veel gekost”

Op het proces tegen voormalig Amerikaans president Donald Trump voor het frauduleus betalen van zwijggeld aan pornoactrice Stormy Daniels, is de getuigenis van tabloid-uitgever David Pecker vrijdag na drie dagen afgelopen.

 

Meer krantenkoppen in België

Petanqueclubs Brugge verbroederen met een tornooi

De Brugse Petanqueclub uit Assebroek organiseerde samen met de Petanqueclub De Gulden Kamer (Sint-Kruis) en de Petanquevrienden Stella Maris Zeebrugge een eerste verbroederingstornooi.
The post Petanqueclubs Brugge verbroederen met een tornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rusland gaat oefenen met tactische kernwapens: hoe gevaarlijk is dat? En waarom doet Poetin dit nu?

Rusland gaat oefeningen met tactische nucleaire wapens uitvoeren dicht tegen de Oekraïense grens en mogelijk zelfs in bezet gebied. Na een eindeloze reeks aan dreigementen brengt Rusland nu zijn nucleaire strijdkrachten in paraatheid. Waarop trainen ze? Komt het tot een ontploffing? En waarom net nu? Professor internationale politiek en kernwapenexpert Tom Sauer legt uit.

Lees meer »

LIVE. Alle acts van eerste halve finale zijn revue gepasseerd, publiek kan nu stemmen

Het grootste liedjescircus ter wereld: een ode aan kitsch voor de ene, het feest van de wansmaak voor de andere. De meningen over het Eurovisiesongfestival zullen altijd verdeeld blijven. Vanavond vindt in het Zweedse Malmö de eerste halve finale plaats. Donderdag volgt de tweede, waarin onze inzending Mustii zal optreden. Ook Joost Klein zien we dan opduiken voor Nederland. Maar

Lees meer »

Hardlooplegende Kipchoge slachtoffer van complottheorie na dood concurrent: “Ze willen mijn huis in brand steken”

De Keniaanse marathonloper Eliud Kipchoge (39) heeft zich grote zorgen gemaakt over de veiligheid van zijn familie. Dat zegt de tweevoudig olympisch kampioen in een interview met BBC Sport Africa. Hij kreeg online tal van dreigementen van mensen die beweerden dat hij betrokken was bij een samenzwering om de in februari verongelukte Kelvin Kiptum te vermoorden.

Lees meer »

Gerenoveerde Sint-Gertrudiskerk in Bovekerke schittert weer

Na maanden van zorgvuldige restauratiewerkzaamheden is de Sint-Gertrudiskerk in Bovekerke feestelijk heringewijd met een eucharistieviering. Na de viering werden alle inwoners uitgenodigd voor een receptie, georganiseerd door het kerkbestuur van Bovekerke en het gemeentebestuur.
The post Gerenoveerde Sint-Gertrudiskerk in Bovekerke schittert weer appeared first on KW.be.

Lees meer »

NIEUW. Met 1 account inloggen op 5 nieuwsmerken

Sinds vandaag is jouw Nieuwsblad-account een Mediahuis-account. Dit betekent dat je voortaan met 1 e-mailadres en wachtwoord kan inloggen bij alle nieuwsmerken van Mediahuis: Gazet van Antwerpen, het Nieuwsblad, De Standaard, Het Belang van Limburg en De Gentenaar.

Lees meer »

Merel Theuninck (21) werkt aan digitale inclusie

Het digitaliseringsproces biedt voor de ene een schat aan makkelijke oplossingen maar voor de andere is het een bron van verwarring en frustratie. Tielt en Meulebeke hebben daarom besloten een helpende hand te reiken aan diegenen die achterblijven en hen extra hulp en ondersteuning te bieden om de digitale vaardigheden te verbeteren.
The post Merel Theuninck (21) werkt aan

Lees meer »