Plannen voor kanaalzwembad in Brussel vallen in het water

Een project om deze zomer te zwemmen op het kanaal in twee binnenschepen gaat niet door. De initiatiefnemers voelen zich in de steek gelaten door de Stad. En ook een test die de combinatie met de scheepvaart moest evalueren, gaat op de lange baan. 

Meer krantenkoppen in België

Maasmechelen moet organisator van Rommelrock dan toch 450.000 euro schadevergoeding betalen 

De gemeente Maasmechelen moet een schadevergoeding van 450.000 euro betalen aan de organisator van het Metal festival Rommelrock. Koen Haerden organiseerde het festival jarenlang, tot hij in 2013 geen vergunning meer kreeg, omdat hij volgens een politierapport connectie zou hebben met illegale motorbendes. In 2018 haalde Haerden al eens zijn gelijk, nu oordeelt het Hof van Beroep in Gent opnieuw

Lees meer »

Van Maria tot Madeleine en Claire

We konden volgend viergeslacht vastleggen in Sint-Eloois-Winkel: Michèle Devos (32), Claire Beernaert (4 maanden), Maria Verschoot (88), Madeleine Beernaert (4) en Marijke Joye (61).
The post Van Maria tot Madeleine en Claire appeared first on KW.be.

Lees meer »

Advocaten van Trump leggen Stormy Daniels op de rooster: “Ik tekende contract niet voor het geld, maar uit veiligheid”

Voormalig pornoster Stormy Daniels zet vandaag haar getuigenis verder in een spraakmakend proces tegen de Amerikaanse ex-president Donald Trump. Ze wordt Daniels door de advocaten van Trump op de rooster gelegd, nadat ze dinsdag in geuren en kleuren vertelde over hun seksuele affaire. “Jullie zullen veel onthullingen te horen krijgen vandaag”, zei Trump vastberaden bij zijn aankomst aan de rechtbank.

Lees meer »

Werken aan kunstgrasterrein en mobiele kleedkamers gaan van start in Pittem

In Pittem gaan de werken aan het kunstgrasveld van start. In opdracht van het gemeentebestuur vormt Farys – die de sporthal beheert – het hoofdterrein om tot een kunstgrasterrein. De werken duren een achttal weken en moeten afgerond zijn tegen de start van het nieuwe voetbalseizoen in augustus 2024. Twee nieuwe, mobiele kleedkamercontainers vangen er binnenkort het tekort aan kleedkamers

Lees meer »

LIVEBLOG AA GENT-OHL (13u30). Beide coaches schuiven ploegen door elkaar: Kums opnieuw op het Gentse middenveld

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

“Noodkreet beantwoord”: zwemmen weer mogelijk in De Kindervriend

De Kindervriend in Rollegem slaakte vorig jaar een noodkreet. Hun therapeutisch zwembad was kapot, herstel kostte handenvol geld. Een jaar later is er na tal van acties opnieuw mogelijkheid tot zwemmen. “We zijn dankbaar en trots”, klinkt het.
The post “Noodkreet beantwoord”: zwemmen weer mogelijk in De Kindervriend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Italiaanse fans zijn voorlopig rustig in Brugge

De supporters van de Italiaanse ploeg Fiorentina zijn in Brugge gearriveerd voor de terugwedstrijd in de halve finale van de Conference League tegen Club Brugge. Voorlopig zijn er geen incidenten.
The post Italiaanse fans zijn voorlopig rustig in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na berichten over “pesterijen”: niet alleen Miss USA geeft er de brui aan, ook Miss Teen USA stapt plots op

Een week nadat Miss USA Noelia Voigt (27) haar kroontje onverwachts ingeleverd heeft, heeft ook Miss Teen USA UmaSofia Srivastava (16) aangekondigd dat ze ermee stopt. Op sociale media gaf het jonge meisje aan dat haar “persoonlijke waarden niet meer passen bij de organisatie”. Voigt zelf liet weten dat ze deze “moeilijke beslissing” nam in het belang van haar mentale

Lees meer »