Lies (28) geeft les aan een van de duurste elitescholen ter wereld: “Kinderen hebben hier andere problemen”

Sinds tweeëneenhalf jaar woont Lies Broux (28) in Genève, waar ze rijkeluiskinderen onderwijst, maar vooral geniet van alles wat Zwitserland te bieden heeft op het vlak van natuur en ‘adventure’. “De bergen en het meer van Genève, dat is helemaal mijn dada.”

 

Meer krantenkoppen in België

Premier dient klacht in nadat lokale radiopresentator oproept om hem ‘neer te knallen’: “Ik besef dat het totaal verkeerde uitspraak was”

Een presentator van lokale radiozender Waregem1 heeft in zijn uitzending opgeroepen om premier Alexander De Croo neer te knallen. Hij deed dat naar aanleiding van de moordpoging op de Slowaakse premier Robert Fico. Ludiek bedoeld, klinkt het achteraf, maar zo kwam het niet over bij heel wat luisteraars. De premier diende intussen klacht in, meldt zijn woordvoerder. De presentator, die

Lees meer »

Ontbijtgranenproducent Mulder uit Roeselare viert 20-jarig jubileum met schenking van 25.000 euro

In twee decennia tijd evolueerde Mulder Natural Foods tot een toonaangevende producent van ontbijtgranen. Het is een verhaal van groei, innovatie en continu streven naar verbetering, maar vooral ook van gedreven medewerkers en een succesvolle samenwerking met al zijn stakeholders.
The post Ontbijtgranenproducent Mulder uit Roeselare viert 20-jarig jubileum met schenking van 25.000 euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

HET DUEL. Vandendriessche (Vlaams Belang) en Tobback (Vooruit) clashen over migratie: “U en uw collega’s van extreemrechts schuiven last door”

Op zondagmiddag gaan twee politieke toppers in debat in de studio van VTM NIEUWS. Vandaag zaten Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) en Bruno Tobback (Vooruit), beide lijsttrekkers voor de Europese verkiezingen, samen aan tafel. Vooral toen het onderwerp migratie aan bod kwam, ging het er verhit aan toe tussen de twee politici. “Wat u en uw collega’s van extreemrechts doen, is

Lees meer »

Brugge krijgt tegen 2028 een nieuwe Kruispoortbrug: tafelbrug zorgt voor minder visuele hinder op beschermde Vesten

Brugge krijgt tegen 2028 een nieuwe tafelbrug aan de Kruispoort, op 90 meter van de huidige tijdelijke brug. De startnota is goedgekeurd, tegen 2026 zou de eerste spadesteek in de grond kunnen. Tegelijkertijd worden de kruispunten hertekend, in de toekomst zullen enkel nog voetgangers en fietsers door de historische Kruispoort mogen.
The post Brugge krijgt tegen 2028 een nieuwe

Lees meer »

Start van nieuw seizoen vinkenmaatschappij ‘Eerlijk duurt het langst’

Tussen de regenbuien door zwaaide voorzitter Bruno Vermeulen zondagmorgen om 9 uur het nieuwe seizoen op gang bij de Koninklijke Vinkenmaatschappij Eerlijk Duurt Langst. De komende weken krijgen de vijfendertig leden en de vinkeniers uit de streek een reeks van achttien wedstrijden voorgeschoteld. De traditionele borrel werd dit keer vervangen door een bloemstukje tijdens de
The post Start van

Lees meer »