KIJK. Onverwachte wending in ‘Boer zkt vrouw’: stappen meisjes bij boer Thomas zelf op?

Dina Tersago beloofde bij aanvang van dit ‘Boer zkt vrouw’-seizoen enkele onverwachte wendingen, en zondag is het zover. Vlak voor het keuzemoment waarbij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) één van de vier dames naar huis moet sturen, krijgt hij het gevoel dat niet alle vrouwen nog voor hem willen gaan. Dina Tersago komt ter plekke en legt Silke, Chloë, Amber en Fien op de rooster. Is er iemand die zelf de handdoek in de ring wil gooien? 

Meer krantenkoppen in België

“Modder, natte slaapzakken en de geur van vuile was met puberzweet.” Op reportage in het verzopen tentenkamp van Chiro Tempo uit Ekeren

Hun sokken zijn doorweekt, hun slaapzakken nat en in hun valies is alles klam, alles vochtig. Maar ook al staan de plassen nog tussen hun veldbedden, in Arendonk maken 105 geëvacueerde Chiroleden zich klaar voor de terugkeer naar hun weggespoelde kampplaats. “We zijn naar de Decatlon gereden en hebben gezegd: ‘geef ons al uw botten en al uw regenjassen.”

Lees meer »

Bezieler van Kallemoeie Jan Hostyn overleden

Jan Hostyn is op 11 juni op 70-jarige leeftijd overleden. De bezieler van Marionettentheater Kallemoeie en voormalige campusmanager van Syntra West in Oostende leed al enkele jaren aan kanker.
The post Bezieler van Kallemoeie Jan Hostyn overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gebruik van verslavende slaap- en kalmeringsmiddelen (zoals Xanax en Valium) met 10 procent gedaald

Vorig jaar is het aantal Belgen dat zogenoemde benzo’s slikt met 200.000 gedaald. Dat is een daling van ongeveer 10 procent. Toch blijft het totale gebruik schrikbarend hoog: 2 miljoen landgenoten gebruiken elke dag dergelijke slaap- en kalmeermiddelen die verkocht worden onder merknamen als Xanax en Valium. De benzodiazepines worden afgeraden, omdat ze verslavend zijn en veel nevenwerkingen op lange

Lees meer »

Hoe ‘Jasper The Master’ de knop omdraaide: “Philipsen mocht zich niet blindstaren op wie er niet was, maar op de mensen die er wel zijn”

Twee ritzeges, dan is de Tour geslaagd voor Alpecin-Deceuninck. Toch? Sportief manager Christoph Roodhooft: “De gemiste kansen zijn wel weg. Dat kan je toch ook niet ontkennen?” Om in Pau een nieuwe gemiste kans te vermijden, greep hij in. “Voor de start heb ik een goed gesprek gehad met Jasper. Niet negatief, maar met Jasper mag je de dingen niet

Lees meer »

LIVE. “Telefoon van schutter onderzocht, geen nieuwe informatie”, Trump verschijnt met verband rond oor

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart naar zijn motief. Inmiddels is Trump in Wisconsin tijdens een vierdaags partijcongres officieel aangesteld als Republikeins presidentskandidaat. De uiterst rechtse senator J.D. Vance wordt zijn running mate. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »

“Het is niet meer dan normaal dat Nicola wat jaloers is”: Glen Cuyle (21) mag naar de Spelen… ten koste van broer Nicola

Tweelingbroers Glen en Nicola Cuyle (21) zijn onafscheidelijk. De twee gymnasten uit Ingelmunster trainen wekelijks zo’n dertig uur samen, studeren samen en zijn ook daarbuiten zowat altijd samen. Nu mag de ene zich opmaken voor de Olympische Spelen, terwijl de andere net naast een ticketje voor Parijs greep. Een gesprek met de broers.
The post “Het is niet meer

Lees meer »